ροή ειδήσεων

Πρώτη και στο Λονδίνο η Ροδίτισα Κυριακοπούλου



Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ,... Νικόλ Κυριακοπούλου πρώτευσε στο άλμα επί κοντώ και στο Diamond League του Λονδίνου, περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 4,79 μέτρα και φτάνοντας στους 13 στη συνολική βαθμολογία της σειράς.

''Πετάει'' φέτος η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία πίστωσε το ενεργητικό της με ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση σε διοργάνωση σπουδαίου επιπέδου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ πρώτευσε στο άλμα επί κοντώ και στο Diamond League του Λονδίνου, περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 4,79 μέτρα και φτάνοντας στους 13 στη συνολική βαθμολογία της σειράς.

Στη συνέχεια η Κυριακοπούλου τοποθέτησε τον πήχη στα 4,86μ. προκειμένου να καταρρίψει την πανελλήνια επίδοση αλλά και την κορυφαία στον κόσμο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πολύ καλή εμφάνιση και η Κατερίνα Στεφανίδη, τερμάτισε τρίτη με 4,62 μέτρα, ενώ είχε μια άκυρη προσπάθεια στα 4,72μ και δύο στα 4,79 μέτρα. Δεύτερη, επίσης με 4.79μ. αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια, ήταν η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *