ροή ειδήσεων

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Συμμορία μουσουλμάνων έκλεβε εκκλησίες «απίστων» για να στείλει λεφτά στη Συρία για να κοπούν περισσότερα κεφάλια «απίστων»



Ομάδα μουσουλμάνων κατηγορείται για λεηλασία εκκλησιών και σχολείων.... Η ομάδα κατηγορείται ότι διατηρούσε δεσμούς με μουσουλμανικό τρομοκρατικό δίκτυο, ενώ ανακαλύφθηκε ότι επίσης, είχε συνδέσεις με τη Συρία.


Ο ιερέας Friedhelm Rusche εξακολουθεί να έχει δυσκολίες να αντιληφθεί τι συνέβη, παρά το γεγονός ότι το συμβάν - όταν το ποίμνιό του ανακάλυψε την εισβολή της εκκλησίας του Αγίου Αυγουστίνου Keppel - ήδη χρονολογείται πάνω από ενάμιση χρόνο. Η εκκλησία βρίσκεται στην περιοχή κοντά στην Βόννη, η οποία ήταν η γερμανική πρωτεύουσα μέχρι την επανένωση το 1990.


Το περιστατικό για το οποίο μίλησε ο Friedhelm Rusche, ήταν οι λεηλασίες, στο τέλος του 2013, όταν το κουτί προσφορών της εκκλησίας με περίπου 100 ευρώ, είχε κλαπεί. Η συμμορία τώρα κατηγορείται επίσης ότι έκλεψε το θόλο με ιερά αντικείμενα. Αλλά οι κλέφτες δεν είχαν επιτυχία όσον αφορά το άνοιγμα αυτό.



Ο ιερέας (φωτο) δηλώνει:


"Κάτι τέτοιο αφήνει το σημάδι του."


Ήταν η πρώτη εγκληματική εμφάνιση της συμμορίας που κατηγορείται τώρα. Και τώρα πολλά άλλα θα ακολουθήσουν. Όχι μόνο οι εκκλησίες, αλλά και τα σχολεία έγιναν στόχος από την ίδια, γνωστή πλέον, μουσουλμανική συμμορία.


Η συμμορία πιάστηκε στο τέλος του 2014, με ένα μακρύ κατάλογο κατηγοριών και εγκλημάτων. Όλα δικαιολογούνταν από το Κοράνιο.


Τον Νοέμβριο του 2014 οι διαρρήκτες των εκκλησιών πιάστηκαν επιτέλους. Στις αρχές Μαΐου, η δίωξη άρχισε. Η ομάδα έδειξε ότι αποτελείται από μια ομάδα οκτώ μουσουλμάνων, οι οποίοι έμπαιναν στους χριστιανικούς ναούς. Οι χριστιανοί περιγράφονταν από την ομάδα ως «χριστιανοί ειδωλολάτρες» και "Qufar", η μουσουλμανική λέξη για τους «απίστους».


Εκτός από το να κάνουν διαρρήξεις σε εκκλησίες, οι μουσουλμάνοι στρέφονταν επίσης σε σχολεία στη Βόννη. Έστελναν τις μουσουλμάνες γυναίκες τους σε καταστήματα κοσμημάτων για να ξεπλύνουν τα χρήματα και να αγοράσουν πιο αθώα αντικείμενα.


Ο κατάλογος των κατηγοριών είναι μακρύς: απάτη κοινωνικής πρόνοιας, ληστεία, εκβίαση, εμπόριο πλαστών Βουλγαρικών διαβατηρίων και προετοιμασία σοβαρών ανατρεπτικών εγκλημάτων.


Πρέπει να θυμηθούμε ότι όλες αυτές οι πράξεις και τα εγκλήματα, επιτρέπονται ρητά και ακόμη ενθαρρύνονται από το Κοράνι, καθώς είχαν στόχο μόνο «άπιστους».


Η ομάδα έχει δεσμούς με γνωστούς φανατικούς σαλαφιστές και μαχητές του ISIS στη Συρία.


Η ομάδα χρηματοδοτούσε Γερμανούς μουσουλμάνους που ταξίδεψαν στις τρομοκρατικές πολιτοφυλακές Junud και al-Sham (Στρατιώτες της Συρίας). Όλα αυτά σε βάρος των «απίστων» στη Γερμανία - έτσι όπως απαιτούνται από τους κορυφαίους ισλαμιστές ιδεολόγους. Οι Σαλαφιστές πιστεύουν σε μια αυστηρή μορφή του Ισλάμ.


Σε ένα υποκλαπέν τηλεφώνημα, ένα από τα μέλη της συμμορίας που λεηλατούσε εκκλησίες προέτρεψε:


«Πρέπει να δούμε πώς θα διοχετεύσουμε τα κεφάλαια «κάτω» [δηλαδή στη Συρία], και πώς οι βρώμικοι "Qufar" (άπιστοι) θα σφάζονται. Είναι καθήκον μας, οι λαιμοί τους να κοπούν».


 


Από τα κινητά τηλέφωνα των μελών της συμμορίας, βρέθηκαν αριθμοί τηλεφώνου ενός γνωστού wannabe Ιμάμη και πρώην μποξέρ στην Κολωνία. Για χρόνια τώρα, η κρατική ασφάλεια προσπαθούσε να αντιμετωπίσει αυτόν τον γνωστό ριζοσπαστικό Γερμανό με το όνομα Pierre Vogel (φωτο) που ασπάστηκε το Ισλάμ - μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία.



Σε δημόσιες εμφανίσεις αυτού του wannabe-ιμάμη και τα κηρύγματά του, τα οποία κυκλοφορούν μέσω του YouTube, ο πρώην ερασιτέχνης μποξέρ κινείται πάντα στην άκρη της νομιμότητας. Ο Hans-Georg Maassen, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Συνταγματική Προστασία, κατηγορεί τον Pierre Vogel ως έναν από τους κορυφαίους πνευματικούς εμπρηστές.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *