επικαιρότητα

Ρόδος: Σε έξι σημεία καλλιεργούσε χασισόδεντραΜοίρασε σε έξι (!) φυτείες τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε για να μην τα εντοπίσουν.... οι αστυνομικοί, ένας 42χρονος κάτοικος της Αρχίπολης στη Ρόδο

Μοίρασε σε έξι (!) φυτείες τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε για να μην τα εντοπίσουν οι αστυνομικοί, ένας 42χρονος κάτοικος της Αρχίπολης στη Ρόδο! Όμως, δεν κατάλαβε ότι οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν εντοπίσει δυο από αυτές και τις παρακολουθούσαν διακριτικά!


Όταν πέρασε διαδοχικά για να τις σκαλίσει και να τις ποτίσει και έφυγε για το σπίτι του, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνες. Τόσο στο Ι.Χ. που κατασχέθηκε, όσο και στην κατοικία του, ανακάλυψαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 448 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 78,8 γραμμαρίων, σπόρους κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, εξοπλισμό για την επεξεργασία και αποξήρανση του χασίς και ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser) με φακό, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,40 εκατοστών και ένα σπαθί με λάμα μήκους 0,45 εκατοστών!

Οι δυο πρώτες φυτείες αποτελούνταν από ένδεκα δενδρύλλια ύψους 0,20 εκατοστά ως 1,20 μέτρου που καλλιεργούσε σε γλάστρες, αλλά σε άλλες τέσσερις που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν συνολικά άλλα 34 δενδρύλλια ύψους 0,60 εκατοστών ως δυο μέτρων! Ο 42χρονος είχε στην κατοχή του 3.560 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την εμπορία του χασίς και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και οπλοκατοχή.

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης