ροή ειδήσεων

ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ



Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας για το Ναι στο Διχαστικό Δημοψήφισμα της Κυριακής ...

Στο διχαστικό δίλημμα ενός κίβδηλου δημοψηφίσματος απάντησε με τρόπο σαφή και δυναμικό η κοινωνία της Ρόδου, στην μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του «ΝΑΙ» που διοργάνωσε η Επιτροπή υπέρ του «ΝΑΙ» το βράδυ της Παρασκευής στην Πλατεία Ελευθερίας.



Οι εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής διεμήνυσαν στην κυβέρνηση ότι δεν κρύβονται, δεν φοβούνται, δεν δέχονται καμία απειλή και ότι στην πιο κρίσιμη και δύσκολη ώρα που θα καθορίσει το μέλλον της χώρας και των νησιών μας, στέκονται με υπευθυνότητα και καθαρές θέσεις υπέρ της ασφάλειας, της ελπίδας, της Ευρώπης και του ευρώ.



Ο κόσμος της Ρόδου, ο κόσμος της δημιουργίας, που ξέρει να χτίζει και όχι να γκρεμίζει, ο κόσμος που εκφράζει την κοινωνική «συνιστώσα» της λογικής και του ρεαλισμού, αγκαλιάζοντας όλους εκείνους που παραπλανήθηκαν από τον άκρατο λαϊκισμό και την δημαγωγία, τον άνεργο, τον αγρότη, την μητέρα, την τρίτη ηλικία, διατράνωσε το δικό του «ΝΑΙ». Το «ΝΑΙ» που είναι «όχι» στο ψέμα και τον λαϊκισμό, που είναι το τέλος της εποχής των μύθων και των ψευδαισθήσεων, που είναι η απαρχή μια εποχής ρεαλισμού που θα οδηγήσει στην λύση όλων των προβλημάτων.



Ο κόσμος της Ρόδου που τίποτα δεν εγκαταλείπει και τίποτα δεν απεμπολεί, απαντώντας έτσι στην βρώμικη προπαγάνδα εκείνων που τόλμησαν να πουλήσουν την νησιωτικότητα, να πουλήσουν τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, να κοροϊδέψουν τους νησιώτες με τον πιο αισχρό τρόπο και σήμερα να προσπαθούν λέγοντας ψέματα για μια ακόμη φορά να αντιστρέψουν την πραγματικότητα.



Στο διχαστικό ψευτοδίλημμα μιας κυβέρνησης που άφησε την χώρα χωρίς χρόνο, χωρίς φίλους και χωρίς χρήμα, που, όπως η ίδια ομολόγησε σέρνει τους πολίτες σε ένα επικίνδυνο δημοψήφισμα για να κρυφτεί από τις ευθύνες της και να αντιμετωπίσει τα εσωκομματικά της προβλήματα, στο δίλημμα που σπέρνει και πάλι τον σπόρο της διχόνοιας στην ελληνική κοινωνία, ο κόσμος της Ρόδου έστειλε το βράδυ της Παρασκευής ένα ισχυρό ενωτικό μήνυμα για την επόμενη, δύσκολη μέρα.


Για την κοινωνία της Ρόδου, το «ΝΑΙ» είναι μονόδρομος. Για το μέλλον αυτού του τόπου, και για την αδιασάλευτη ενωτική πορεία στην Ευρώπη της ασφάλειας και της δημιουργίας, στον σκληρό πυρήνα του Ευρώ.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/7/15 15:01

    ΟΥΣΤ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/15 15:34

    afou travate mono kontina kai oxi panoramika....kante kai ligo zoom na doume kammia fatsa,o dimos ti einai to tsifliki tou xatzidikou i to xorafi tou pappou tou?xeftiles,tis afises kai to iliko tou nai pios tis plirose?eseis re kolotoumpidia de fonazate gia to f.p.a sta nisia?ama peftoun ta fragka e.....eimai rodios kai psifizo san rodios,kai an xanadeite exousia...grafte mou,efialtes 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/15 17:22

    Στην ανωνυμία είμαστε όλοι μάγκες...! τα θερμά μου συγχαρητήρια κύριοι "ανώνυμοι" για τον ανδρισμό σας αλλά επίσης και για τα greeklish σας....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/7/15 17:42

    ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ, όλο το κακό συναπάντημα. Ρε προδότες τι ήθελαν πριν λίγες μέρες τα αφεντικά σας Σαμαράς, Γεννηματά, και ο ΣιμίτοΘεΟδωράκης και πήγαν εξωτερικό μαζί? Για να πάρουν οδηγίες πως θα μας γ@ μισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *