ροή ειδήσεων

ΑΥΤΗ είναι η απόδειξη που ΣΟΚΑΡΕΙ!! Ήξερε η COSMOTE για τις οικονομικές εξελίξεις κάτι…που μας κρύβει;;


Τι γνώριζε κορυφαία εταιρία την ημέρα που επιβλήθηκαν…
τα capital controls στην Ελλάδα και ήδη είχε προετοιμαστεί να εκδίδει …εναλλακτικές αποδείξεις; Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο που σοκάρει!

Ήταν 29 Ιουνίου όταν, δύο μέρες μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με τα Capital Controls.

Την ώρα που οι ουρές στα ΑΤΜ πύκνωναν και οι πιθανότητες για Grexit έμοιαζαν αυξημένες, μια κορυφαία εταιρία φαίνεται πως είχε ήδη προετοιμαστεί για το επόμενο βήμα.

Εκείνη την ημέρα, η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Cosmote εξέδωσε μια απόδειξη που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.Κάτω από την τιμή του προϊόντος σε ευρώ, ανέφερε και το σύνολο σε δραχμές(!!!), διατηρώντας μάλιστα την ίδια ισοτιμία με την οποία «μπήκαμε» και επίσημα ως κράτος από τη δραχμή στο νέο νόμισμα, την 1η Ιανουαρίου του 2002.

Ήξερε κάτι η Cosmote και είχε προετοιμαστεί «έγκαιρα» για αυτή την εξέλιξη; Υπήρχε κάποια πληροφορία που την οδήγησε σε τέτοιες …κοσμοϊστορικές αλλαγές στο λογισμικό της; Πάντως, η πιθανότητα του λάθους ή του δαίμονα του πληκτρολογίου, μάλλον θα πρέπει να αποκλειστεί…

Δείτε την απίθανη απόδειξη που εξέδωσε κατάστημα της Cosmote την 29η Ιουνίου 2015!!





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *