ροή ειδήσεων

Πανικός στο MEGA: Ο Φίλης ξεσκέπασε την άθλια προπαγάνδα μέσα στο «σπίτι» τους! (vid)



Ο πανικός των καναλιών της διαπλοκής και της προπαγάνδας ενόψει του δημοψηφίσματος... της Κυριακής (05/07/2015) δεν έχει προηγούμενο!


Η στάση των «παπαγάλων» των δανειστών έχει εξοργίσει το σύνολο της κοινής γνώμης, που βλέπει τις άθλιες μεθοδεύσεις υπέρ του «ΝΑΙ» να μην έχουν... πάτο και να εντείνονται όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης!

Στον άνευ προηγουμένου αγώνα υπέρ των συμφερόντων των τοκογλύφων των Βρυξελλών "πρωταθλητής" αναδεικνύεται – με μικρή διαφορά από τους υπόλοιπους - το MEGA.

Μετά, λοιπόν, το χθεσινό (02/07/2015), «επικό» ξεφτίλισμα του ηθοποιού, Κλέωνα Γρηγοριάδη κατά του "Μεγάλου Καναλιού", τη σκυτάλη πήρε σήμερα, Παρασκευή (03/07/2015) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.


Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του καναλιού, ο κ. Φίλης απέδειξε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα και τα μέλη της όχι μόνο δεν πρόκειται να υποταχθούν, αλλά τολμούν να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τη διαπλοκή!

Μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, τους «ξεγύμνωσε»! Αποκάλυψε τη «χούντα» τους, που τρομοκρατεί το λαό και τον καλεί να ψηφίσει «ΝΑΙ» την Κυριακή στην υποτέλεια, την ταπείνωση, την πείνα και τις αυτοκτονίες.

Καλεσμένος των Καμπουράκη – Οικονομέα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ανοιχτά τους δυο δημοσιογράφους ότι το κανάλι στο οποίο εργάζονται - αλλά και άλλα, δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «Όχι», όσο καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «Ναι».

«Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση», ανέφερε ο κ. Φίλης.

Παρά τις αντιδράσεις των δύο δημοσιογράφων που τον κατηγόρησαν για «φασισμό», ο κ. Φίλης δεν πτοήθηκε: «Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης».

«Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι», του απάντησε ο Γιώργος Οικονομέας, με τον Νίκο Φίλη, βγάζοντας φωνή για 10 εκατ. Έλληνες, να απαντά: «Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του “ναι” και ένας υπέρ του “όχι”. Ακόμα και σήμερα 2-1 είστε!».

Δείτε το βίντεο, το οποίο είναι ένας ακόμη λόγος που επιβάλλει σε όλους μας να ψηφίσουμε «ΟΧΙ» την Κυριακή:



newsbomb.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Κλέων Γρηγοριάδης: Ο ηθοποιός ξεφτίλισε το MEGA on air και η Σαράφογλου τον έκλεισε! (vid)




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/7/15 12:25

    Σήμερα, επί ΣΥΡΙΖΑ, βρισκόμαστε στην εποχή των ανιψιών, των συζύγων και των γαμπρών! Το ζεύγος Θοδωρή Δρίτσα και Τασίας Χριστοδουλοπούλου εντός του υπουργικού συμβουλίου (ο πρώτος υπουργός Ναυτιλίας η δεύτερη υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής) δεν είναι το μόνο. Ενα νέο ζεύγος υπηρετεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και συντάκτης του παλαιότερου ??????? πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τον διαχωρισμό κράτους - Εκκλησίας Κωστής Παπαϊωάνννου ορίστηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο γενικός γραμματέας Διαφάνειας.

    Η σύζυγος του αντιπρόεδρου της Ενωσης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Κλειώ Παπαπαντολέων διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης. Στην κατηγορία των συνυπηρετούντων συζύγων ανήκει και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Διευθυντής του γραφείου της (είναι θέση εμπιστοσύνης και εξ αυτού του λόγου δικαιολογείται) ορίστηκε ο σύντροφός της στη ζωή, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μπενίσης. Στην κατηγορία των ανιψιών ανήκουν οι αδελφοί Καλπαδάκη. Ο διπλωμάτης Βαγγέλης Καλπαδάκης, με θητεία σε ξένες χώρες με σημασία για τα εθνικά μας συμφέροντα και ανιψιός του Νίκου Βούτση, είναι υιός της αδελφής του υπουργού Εσωτερικών. Ορίστηκε σύμβουλος του κυρίου Τσίπρα έπειτα από την αποχώρηση του Γιώργου Αυφαντή από το επιτελείο του, μετά την περιπέτεια με την υποψηφιότητα της Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν στη Θράκη.

    Και γαμπροί

    Ο αδελφός του Βαγγέλη, Γιώργος (καθηγητής-διεθνολόγος, ο οποίος έχει γράψει ένα εξαίρετο βιβλίο για τη δυνατότητα προσφυγής της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς για την ανθρωπιστική κρίση), αξιοποιείται από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

    Στην κατηγορία των γαμπρών ανήκει ο νέος υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Θόδωρος Μητράκος, ο οποίος είναι μνηστήρας της κόρης του κυρίου Κοτζιά. Ο αδελφός του κυρίου Μητράκου αξιοποιείται στο επικοινωνιακό επιτελείο του υπουργείου Εξωτερικών και ήδη διατυπώνονται γκρίνιες για τις διαρροές που κάνει σε πρωινή καθημερινή εφημερίδα. Στην κατηγορία των γαμπρών ανήκει και ο επικεφαλής του ΣΟΕ Γιώργος Χουλιαράκης, ο οποίος είναι όμως γαμπρός εκτός... κυβέρνησης, μια και έχει νυμφευτεί την αδελφή του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ηλία Μόσιαλου.

    Στην κατηγορία αδελφών και εξαδέλφων ανήκουν τέλος ο Γιώργος Τσίπρας, εξάδελφος του πρωθυπουργού, που τοποθετήθηκε στο γραφείο του υπουργού κύριου Κοτζιά και ο Νίκος Κουντουράς, αδελφός της υπουργού, ο οποίος ανέλαβε το κομμάτι της επικοινωνίας της Ελενας Κουντουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/15 13:40

    Από το επίσημο βιογραφικό του Φίλη
    Εργάστηκε ως αρχισυντάκτης στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Φλάς, Πόλις, ΒήμαFM και ΕΡΑ 4
    Άρα υπάλληλος των Κόκκαλη (φλας), Λαμπράκη (Βημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/15 15:36

    ara xerei kala to systima,san kai eses tous 2 pou sas plironei to komma kai kanete oti den xerete ti pate na kanete....den exete dikaiologia,oute sta paidia sas oute sto theo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/7/15 15:36

    https://olympiada.files.wordpress.com/2012/03/spectator-greece1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/7/15 15:36

    me aftous eiste....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *