ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤO : Σύγκληση του συμβουλίου του πολιτικών αρχηγών θα ζητήσει ο Τσίπρας



Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας...
έστειλε απόψε το βράδυ ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του μετά την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον οποίο θα έχει συνάντηση περίπου στις δώδεκα και μισή μετά τα μεσάνυχτα τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ώστε να ακούσει τις προτάσεις τους.
«Τούτη την ώρα, ο τόπος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενότητα και συνοχή, ομοψυχία και ειλικρινή συνεννόηση για ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Σήμερα γιορτάζουμε τη νίκη της δημοκρατίας. Από αύριο όλοι μαζί συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε την εθνική προσπάθεια για μια συμφωνία διεξόδου. Ανεξάρτητα από τι επιλέξατε στην κάλπη είμαστε όλοι "ένα" για να ξεπεράσουμε την κρίση και να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω και τους χιλιάδες Ευρωπαίους πολίτες που βγήκαν στους δρόμους δείχνοντας έμπρακτα την αλληλλεγγύη τους στον ελληνικό λαό», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και επεσήμανε ότι «αυτή τη φορά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα βρίσκεται το θέμα του χρέους, πόσο μάλιστα όταν το ίδιο το ΔΝΤ στην έκθεσή του το παραδέχεται».
Ο Ελληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα είναι η τάχιστη αποκατάσταση της λειτουργίας του τραπεζικού μας συστήματος και της οικονομικής σταθερότητας και πρόσθεσε ότι θα υπηρετήσει χωρίς χρονοτριβή την εντολή απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας.
«Εχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη αλλά απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας και θα την υπηρετήσω χωρίς χρονοτριβή. Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν βιώσιμες λύσεις αρκεί να το επιθυμούν και οι δύο πλευρές», είπε τέλος ο πρωθυπουργός.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *