επικαιρότητα

Ξεκινά η μεγαλύτερη πτήση στον κόσμο με διάρκεια 17 ώρες και 35 λεπτά!Θα συνδέει απευθείας και χωρίς στάση το Ντουμπάι με τον Παναμά... και θα γίνεται με Boeing 777 LR από την εταιρία Emirates

Αν μια πτήση δυο-τριών ωρών σας φαίνεται βουνό, και οι υπερατλαντικές πτήσεις σας τρομάζουν, σκεφτείτε τι θα πρέπει να κάνετε για να περάσετε 17 ώρες και 35 λεπτά μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Αυτή θα είναι και η διάρκεια του μεγαλύτερου ταξιδιού στον κόσμο χωρίς στάση, με πτήση που θα συνδέει το Ντουμπάι απευθείας με τον Παναμά. Η νέα αυτή πτήση της Emirates θα ξεκινήσει τον επόμενο Φεβρουάριο και θα γίνεται από ένα δικινητήριο Boeing 777 με ειδική διαμόρφωση για μεγάλες αποστάσεις non-stop.

Προς το παρόν, το ρεκόρ της πιο πολύωρης πτήσης κατέχει η Αυστραλιανή Quantas, από το Ντάλας στο Σίδνεϊ, με διάρκεια λίγο κάτω από τις 17 ώρες. Στα ίδια επίπεδα ήταν και η πτήση της Singapore Airlines από την Σιγκαπούρη στο Νιούαρκ στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, όμως μετά την υιοθέτηση των τετρακινητήριων αεροπλάνων στις μεγάλες πτήσεις της, σταμάτησε ως ασύμφορο αυτό το δρομολόγιο.

Για να αντέξουν οι επιβάτες ένα τόσο μεγάλο σε διάρκεια ταξίδι, η εταιρία έχει προβλέψει να εξοπλίσει το αεροπλάνο με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην διασκέδαση και την άνεσή τους. Ενώ είναι πιθανόν να είναι και η πρώτη φορά που θα υπάρχει ελεύθερο Wi-Fi κάτι που πραγματικά θα αλλάξει πολλά σ' αυτού του είδους τις ατέλειωτες πτήσεις. 

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ροδίνι ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όπλο ευτυχώς πρόλαβαν οι θαμώνες να τον αφοπλίσουν γρήγορα .
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο συγκεκριμένο καφέ που μόνο καφέ δεν σερβίρει.
Έχουμε φτάσει στα όρια απελπισίας στην γειτονιά η αστυνομία κοιμάται και κανένας δεν κάνει τίποτα .
Έχουμε φτάσει σε βαθμό να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. βίντεο...

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά