ροή ειδήσεων

Δίνουν ακαταδίωκτο με νόμο για το 3ο μνημόνιο …. ντροπή…..



Όπως αποκαλύπτουν τα παρακάτω έγγραφα απαλλάσονται από αστικές και...

ποινικές ευθύνες εκείνοι που ξεπουλάνε ξεδιάντροπα τη χώρα μας.

Αφού δίνουν όλες τις αρμοδιότητες των δημοσίων εσόδων στην ΓΓΕ που διορίζεται από την τρόικα φροντίζουν για την μελλοντική απαλλαγή της από κάθε είδους ποινικές και αστικές ευθύνες και μάλιστα με αναδρομικότητα. Που σημαίνει ότι ακόμα και αν ο εισαγγελέας προσπαθήσει να αποδώσει ευθύνες στην ΓΓΕ για το θέμα της μη είσπραξης προστίμου 78 εκατ όπως προκύπτει από την ερώτηση που του κοινοποίησα θα προσκρούσει η έρευνα στην μνημονιακή νομοθετική διάταξη.

Ο ΕΝΦΙΑ όχι μόνο διατηρείται αλλά επιβάλλεται στα μισθωμένα φιλέτα του ΕΟΤ με επιβάρυνση πληρωμής στο ελληνικό δημόσιο προκειμένου να κριθούν ως οικονομικά ασύμφορα και να χαριστούν στα κοράκια των δανειστών.

Στις 22/6/2015 ο κύριος Καμμμένος δήλωνε: «Δεν ψηφίζω αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος μιλώντας στο Μega, τονίζοντας πως το εν λόγω θέμα τελικά δεν θα μπει στο τραπέζι της σημερινής διαπραγμάτευσης κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τον υπουργό Επικρατείας.
Στις 12/8/2015 υπογράφει την σελίδα 209 του τρίτου μνημονίου για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά.

Τα ψεύδη για την ΔΕΗ καταρρίπτονται από τα ίδια τους τα γραφόμενα στο μνημόνιο.
Εάν η ΔΕΗ παραμείνει ακέραια και δεν την διασπάσουν δεν θα μπορεί να πουλά το ρεύμα πάνω από το 50% του ρεύματος της χώρας παρότι οι τιμές της θα είναι κατά πολύ μικρότερες από τους ιδιώτες. Αυτό σημαίνει οτι ο καταναλωτής θα υποχρεούται να πληρώνει πολύ ακριβότερες τιμές για να μπορούν να πλουτίζουν όσοι παίρνουν επιχορηγήσεις για αιολικά και ηλιακά πάρκα. Κοινώς θα εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα στην ενέργεια. Για άλλη μια φορά το μνημόνιο εξυπηρετεί τις τσέπες των λίγων και στέλνει το λογαριασμό στους πολλούς.






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *