ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η αλλοδαπή που ξάφρισε συμπατριώτη της ήταν… ζόρικη!



Νορβηγός τουρίστας στην Ρόδο ξελογιάστηκε από τα κάλλη συμπατριώτισάς του,... όμως εκείνη είχε βλέψεις στο πορτοφόλι και το κινητό του

Τα… γλυκά μάτια σε έναν ομοεθνή της που γνώρισε κατά την διάρκεια των διακοπών της στη Ρόδο, έκανε μια νεαρή τουρίστρια από τη Νορβηγία. Όμως, σκοπό είχε να τον… ξαφρίσει και, όταν ήρθε η ώρα της σύλληψης, έκανε και τη… ζόρικη!

Ο Νορβηγός παραθεριστής πολιορκούσε όλη τη νύχτα την όμορφη 27χρονη συμπατριώτισσά του. Όταν, όμως, πίστεψε ότι την είχε πείσει να κάνουν πιο… στενές τις σχέσεις τους, κατάλαβε ότι εκείνη δεν είχε πέσει από έρωτα στην αγκαλιά του, αλλά για να… «βουτήξει» όσα χρήματα είχε και το κινητό του! Η νεαρή δράστιδα το έβαλε στα πόδια, αλλά το θύμα την κατήγγειλε σε άνδρες της Ασφαλείας που την εντόπισαν λίγο αργότερα στην πόλη της Ρόδου.

Όταν οι αστυνομικούς πήγαν να συλλάβουν την 27χρονη Νορβηγίδα, εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά αλλά δεν απέφυγε τις χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που της άσκησε δίωξη για κλοπή. Πάνω της δεν βρέθηκαν τα χρήματα, αλλά μόνο το κινητό που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *