ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ποιό γνωστό ενεργειακό ποτο περιέχει κάτουρα αγελάδας!



Μια ανεξάρτητη εταιρία δοκιμών τροφίμων, η ENSL Analytics, μόλις κυκλοφόρησε.... τα ευρήματά της σχετικά με το ενεργειακό ποτό Monster Energy Drink. Σύμφωνα με αυτήν, το προϊόν περιέχει ούρα αγελάδας.


Η δοκιμή έγινε σε 500 δοχεία από καταστήματα σε όλη τη χώρα (ΗΠΑ). Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι κάθε ποτό ενέργειας περιέχει μεταξύ 2% – 5% συνοχή ούρων αγελάδας. Η ουρία, είναι μια χημική ουσία στα ούρα και τον ιδρώτα της αγελάδας και χρησιμοποιείται ως ορμόνη ενέργειας.

Η ένωση ουρίας, δεν υπάρχει στη σήμανση των συστατικών επί του δοχείου, δεδομένου ότι δεν απαιτείται να γνωστοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, αυτά υπονοούνται και προστατεύονται από την επισήμανση «Energy Blend».





Η κατανάλωση ούρων αγελάδας μπορεί να είναι ταμπού στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είναι περιζήτητα σε χώρες όπως η Ινδία.


Οι άνθρωποι πίνουν τα ούρα αγελάδας στα αναψυκτικά τους, στις ανατολικές χώρες. Το Τμήμα Προστασίας Αγελάδας του RSS, γνωστό και ως Εθνικό Σώμα Εθελοντών, βρίσκεται στα τελικά στάδια ανάπτυξης των αγελαδικών ούρων στα αναψυκτικά.



Συνεργάζονται με εταιρείες όπως η Pepsi και Coca-Cola και τους εκπαιδεύουν στον ινδουιστικό πολιτισμό και τα οφέλη που έχουν τα αγελαδινά ούρα -τα οποία είναι γνωστά για τη θεραπεία έως και 80 διαφορετικών ανίατων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη.


Η ζάχαρη, σε υψηλές ποσότητες σε αυτά τα αναψυκτικά, είναι ο υπ” αριθμόν πρώτος λόγος για τον διαβήτη στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Οι εταιρείες όπως η Pepsi, η Coca-Cola και η Hansen’s Natural Sodas (στην οποία ανήκει το Monster Energy Drink) εκθειάζουν τις φαρμακευτικές ιδιότητες των ούρων αγελάδας, ενώ παράλληλα αντικρούουν κάθε κατηγορία ότι τα αναψυκτικά τους σκοτώνουν τους αμερικανούς και προκαλούν ασθένειες, ενώ εργάζονται σκληρά για να απομακρυνθεί κάθε χαρακτηρισμός εναντίον τους, του τύπου: Νο 1 αιτία θανάτου στην Αμερική. Μία είδηση από το 2009.


πηγη diadrastika.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *