επικαιρότητα

Η Ντονατέλα Βερσάτσε ψήφισε Ελλάδα το καλοκαίρι- Επισκέφτηκε την Σύμη (εικόνες)Περπάτησε το νησί φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά...


​Είναι γνωστό ότι η ξένη showbiz και όχι μόνο ψηφίζει Ελλάδα για τις διακοπές της. Ανάμεσα στο πλήθος επωνύμων που βρέθηκαν στη χώρα φέτος το καλοκαίρι και η Ντονατέλα Βερσάτσε!

Η αντιπρόεδρος και σχεδιάστρια του οίκου Βερσάτσε έφτασε στην Σύμη την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ επέλεξε να μείνει σε ένα πολυτελέστατο ιστιοπλοϊκό, το οποίο ήταν επανδρωμένο με πολυάριθμο προσωπικό που εκτελεί την κάθε της επιθυμία.Η ισχυρή γυναίκα της μόδας, πριν λίγες μέρες βρισκόταν στην Τουρκία ενώ έκανε και ένα πέρασμα από τη Ρόδο για να απολαύσει το μπάνιο της, χωρίς ωστόσο να επισκεφτεί το νησί!

Αντίθετα, την Σύμη την περπάτησε φορώντας τα μεγάλα μαύρα της γυαλιά και με τους άνδρες της ασφάλειας της δίπλα της, να την ακολουθούν σε κάθε βήμα της.Επισκέφτηκε μαγαζιά από όπου ψώνισε τοπικά προϊόντα, έφαγε σε εστιατόριο του νησιού ελληνικά πιάτα ενώ φέρεται να ήταν αρκετά χαμογελαστή… παρά το γεγονός ότι είναι γνωστή για το τουπέ της!

Φαίνεται πως ο ελληνικός ήλιος, τα καταγάλανα νερά και οι φιλόξενοι ντόπιοι… έβγαλαν την καλή διάθεση της Ντονατέλα Βερσάτσε προς τα έξω… με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι φαινόταν να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή.


Πηγή : Thema PeopleΠαράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γιατί δεν αναλαμβάνει τα ηνία του νοσοκομείου
κάποιος που έχει ζήσει τα προβλήματα από μέσα;;;

ΣΣ: κάποιοι κερδίζουν απο τα προβλήματα!

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης