ροή ειδήσεων

Πόσο στενή σχέση έχουμε με τα smartphones μας;



Τα smartphones κινητά μας έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας,.... κυρίως λόγω των πολλών εφαρμογών που διευκολύνουν την ζωή μας. Ποια όμως είναι η σχέση μας με το κινητό και ποια θέση έχει αποκτήσει στην ζωή μας;...



Η Motorola δημοσίευσε μια έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε σε 7112 ενήλικα άτομα σε 7 χώρες και δείχνει πόσο στενή σχέση έχουν οι χρήστες με το κινητό τους. Τα ευρήματα είναι πράγματι εντυπωσιακά.

Φάνηκε ότι το 60% όσων συμμετείχαν στην έρευνα έχουν κοιμηθεί με το κινητό στο χέρι (κάτι που μάλλον έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς) ενώ το 57% χρησιμοποιεί το κινητό στην τουαλέτα. Επιπλέον, το 17% παίρνει το κινητό μαζί όταν θα πάει για μπάνιο ενώ το εντυπωσιακό 54% απαντά ότι το κινητό του είναι από τα πρώτα πράγματα που θα ήθελε να σώσει σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι το 22% απάντησε ότι θα προτιμούσε να μην κάνει σεξ για ένα σαββατοκύριακο παρά να μην έχει το κινητό του και το 40% παραδέχεται ότι ρωτά το κινητό του πράγματα που δεν θα τολμούσε να ρωτήσει ούτε τον καλύτερό του φίλο.

Ωστόσο όπως αναφέρει το techblog.gr, παρά την στενή σχέση που παραδέχτηκε η πλειοψηφία ότι έχει με το smartphone, μόνο το 39% δηλώνει ευχαριστημένο με το κινητό του, κάτι που μάλλον θα πρέπει να λάβουν υπόψη οι εταιρείες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *