ροή ειδήσεων

Καταγγείλτε περιστατικά κακοποίησης ή παραμέλησης ζώων στην Ώρα του Πολίτη



Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθιερώνεται... σε μόνιμη βάση, από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η «Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων», που εφαρμόζεται πιλοτικά εδώ και δύο μήνες, με πρωτοβουλία του τέως αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.


Η ” Ώρα του Πολίτη” εφαρμόζεται πλέον σε εβδομαδιαία βάση και συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα, κατά τις ώρες 18.00-20.00, σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Κατά τις συγκεκριμένες ώρες, οι διοικητές των αστυνομικών τμημάτων ή οι νόμιμοι αναπληρωτές τους, θα δέχονται τους πολίτες, φορείς και κοινωνικούς εταίρους της περιοχής ευθύνης τους, ύστερα από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό της συνάντησης, προκειμένου να συζητούνται απόψεις, να υποβάλλονται αιτήματα, παράπονα και να εκθέτονται προβληματισμοί και προτάσεις για θέματα που συνδέονται με τη δράση και το έργο της Αστυνομίας.

Εάν έχετε διαθέσιμο χρόνο τις συγκεκριμένες “Ώρες του Πολίτη” μπορείτε να καταγγέλετε και να συζητάτε από κοντά για θέματα κακοποίησης/παραμέλησης ζώων με τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής σας,ενώ χρήσιμο θα είναι να έχετε μαζί σας αποδεικτικά στοιχεία όπως φωτογραφίες,βίντεο κτλ.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτη φάση το πρόγραμμα εφαρμόστηκε πιλοτικά (από 20 Απριλίου έως 20 Ιουνίου 2015) σε (14) Αστυνομικά Τμήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα και Λάρισα,χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα αποτελέσματα.

Τηλέφωνα Γραμματειών Αστυνομικών Τμημάτων όλης της χώρας, όπου οι πολίτες, οι φορείς και οι κοινωνικοί εταίροι μπορούν να επικοινωνούν, προκειμένου να ενημερώνονται για τον προγραμματισμό των συναντήσεων με τους Διοικητές, υπάρχουν σε ειδικό banner στην αρχική σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κλειάννα Μαλαματίνα
Πηγή: kathimerini.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/9/15 00:55

    Ώρα του Πολίτη- i ora tou roufianou diladi axaxaxaxaax oraia aristera axaxaxa ama zouse o aris tora olous esas stin pigada tha sas erixne kai tha itan to mono kalo pou tha ekane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/15 02:27

    Μπορώ να πάω και εγώ με..."αποδεικτικά στοιχεία όπως φωτογραφίες,βίντεο κτλ." με τον κάθε μαλάκα που βγάζει το σκυλί του, το γατί του, τον... ελέφαντά του και χέζει μπροστά στο σπίτι μου, στο μηχανάκι μου (κατρουλιά) στο πεζοδρόμιο και όπου αλλού του έρθει να χέσει και τα οποία σκατά δεν μαζεύει ο μαλάκας ή μαλακισμένη που λέγαμε; Μπορώ επίσης να καταθέσω ηχητικά στοιχεία από το θράσος ιδιαίτερα του αδύναμου φύλου με στόμα χειρότερο από μπαρόβιας; Βοηθήστε με παιδιά γιατί καμιά ώρα θα πάω φυλακή και θα γράφουν οι εφημερίδες "συμπολίτης μας καπέλωσε διερχόμενο περαστικό που έβγαζε βόλτα το κατοικίδιό του με κουβά γεμάτο με σκατά "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *