ροή ειδήσεων

Οπλισμένοι πλέον οι «λαθρο»: Άρπαξαν από κατάστημα που έσπασαν μπαλτάδες, μαχαίρια !


ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ: «ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ;»...
Η κατάσταση στην Μυτιλήνη πλέον δείχνει να ξεφεύγει πέρα από κάθε όριο με τους λαθρομετανάστες να απειλούν ακόμα και την ίδια την ζωή των κατοίκων όπως οι ίδιοι περιγράφουν. Οργισμένοι οι κάτοικοι αποκαλύπτουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πλέον οπλισμένοι με μαχαίρια, χατζάρες, τσεκούρια καθώς χθες έσπασαν μεγάλο κρεοπωλείο στην περιοχή της Μόριας και πήραν μόνο τα εργαλεία της δουλειάς των κρεοπωλών.

Την ίδια στιγμή όπως οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες αποκαλύπτουν σε κατοίκους ισλαμιστές της Αλ-Νούσρα και του ISIS είναι ανάμεσα στους «κατατρεγμένους πρόσφυγες»! Είναι χαρακτηριστική η απόγνωση των κατοίκων στον υπηρεσιακό υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Γ.Μουζάλα να λένε: «Τι θέλετε να πεθάνουμε;»

Στη Λέσβο βρίσκεται από σήμερα το πρωί, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, για να έχει μία πλήρη εικόνα της κατάσταση, που υπάρχει στο νησί με τους λαθρομετανάστες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο λιμάνι της Μυτιλήνης, οι κάτοικοι της πόλης του διατύπωσαν τα παράπονά τους, παρά το γεγονός ότι αυτός μόλις τώρα ανέλαβε καθήκοντα και φυσικά δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, για την κατάσταση που έχει μέχρι τώρα διαμορφωθεί.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *