ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έκρυβε μυστικά... στον στηθόδεσμό της αλλά την "έπιασαν" σε σωματικό έλεγχο στο λιμάνι



Eίχε ράψει εσωτερικά, δύο αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης...


​Στο εδώλιο θα καθίσει μία 27χρονη Ρουμάνα… για το μισό κιλό ηρωίνης που μετέφερε μέσα στο στηθόδεσμό της πριν από τρία χρόνια στη Ρόδο.

Η ίδια και ο 26χρονος Αλβανός φίλος της είχαν κριθεί ένοχοι για την υπόθεση, τον Μάρτιο του 2013, από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου και το δικαστήριο είχε επιβάλλει ποινή κάθειρξης 14 ετών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ στον 26χρονο Αλβανό και ποινή κάθειρξης 12 ετών και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ στην 27χρονη Ρουμάνα χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτική δύναμη.


Το ζευγάρι εντοπίστηκε τον Οκτώβριο του 2012, την ώρα που αποβιβαζόταν από πλοίο της γραμμής, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων που διενεργούνταν στο λιμάνι της Ρόδου από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και της Δίωξης Ναρκωτικών, με σκοπό την εξάρθρωση «κυκλωμάτων» διακίνησης ναρκωτικών.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στην 27χρονη, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες -καθώς τις είχε ράψει εσωτερικά στο στηθόδεσμο της-, δύο αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 470 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενοι από του αστυνομικούς και οι δύο συλληφθέντες φέρονται να δήλωσαν πως ήρθαν στο νησί αποκλειστικά για να μεταφέρουν τα ναρκωτικά, και θα διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής για μερικές ημέρες. Μάλιστα ο 26χρονος Αλβανός φέρεται να δήλωσε πως ο ίδιοςμετέφερε τα ναρκωτικά και όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, τα έδωσε στην 27χρονη φίλη του.

πηγή: rodiaki
star.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *