ροή ειδήσεων

Μην ξαναζεστάνετε αυτά τα τρόφιμα για να μην αρρωστήσετε!



Ο φούρνος μικροκυμάτων έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια...
τη θέση του στις περισσότερες κουζίνες, με τους περισσότερους να ξαναζεσταίνουν περισσεύματα φαγητού.

Υπάρχουν όμως τρόφιμα που θα μπορούσαν όμως να προσθέσουν και την τροφική δηλητηρίαση στο "μενού".

Το μυστικό για να βεβαιωθείτε ότι θα φάτε με ασφάλεια βρίσκεται στο μαγείρεμα, την καθαριότητα, την ψύξη και τη διασταυρούμενη μόλυνση ή αποφυγή της.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα τρόφιμα να μαγειρευτούν επιμελώς και ιδιαίτερα το κρέας προκειμένου να σκοτωθούν όλα τα επιβλαβή βακτήρια που μπορεί να περιέχει.

Όταν όμως πρόκειται για ξαναζεσταμένο φαγητό, θα πρέπει να προσέχετε να μην το ξαναζεσταίνετε πάνω από μια φορά.

Τα τρόφιμα που πρέπει να αποφύγετε να ξαναζεσταίνετε:
  • Σέλινο
  • Αυγά
  • Σπανάκι
  • Μανιτάρια
  • Πατάτες
  • Κοτόπουλο
  • Παντζάρια
  • Ρύζι



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *