ροή ειδήσεων

«Άγριες φράουλες» στην …μπανανία


O επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης μιλάει ...
στο κινητό του καθώς βουλιάζει στο πίσω κάθισμα του θηριώδους τζιπ BMW Χ5 με το οποίο μετακινείται.
Πίσω του ακολουθεί ένα ακόμη τζιπ με τους άνδρες της ασφάλειάς του μάρκας Toyota Land Cruiser. Το κομβόι θυμίζει στιγμιότυπο από το CSI ΜΙΑΜΙ καθώς κατευθύνεται σε μία από τις μαρίνες της Αθήνας. Εδώ βρίσκεται η θαλαμηγός του Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Σπύρου Σαγιά, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα πλωτό Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Γιάννης Ρουμπάτης, ως άλλος Στηβ Μαγκάρετ, αισθάνεται ότι πρέπει να απλώσει μια ομπρέλα προστασίας πάνω από την θαλαμηγό που έχει μετατραπεί σε στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ.
Εδώ ο Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς, ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο ίδιος ο Σπύρος Σαγιάςκάνουν τα ραντεβού τους με τους δημοσκόπους, τους μηντιάρχες, τους εκδότες τους διαφημιστές και τους δημοσιογράφους που έχουν αναλάβει την επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Το πλωτό επιτελείο μετακινείται κάθε τόσο για να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα.
Ο μόνος υπουργός, εκτός από τον Σαγιά, που έχει πρόσβαση στην θαλαμηγό είναι ο Χουλιαράκηςο οποίος εμφανίζεται συνήθως έχοντας στο πλευρό του την γοητευτική γραμματέα του Αλέξη Τσίπρα Κωνσταντίνα Κιντώνη η οποία δεν παίρνει το βλέμμα της από τον υπουργό.
Η ονειρεμένη θαλαμηγός του Σαγιά και ο παφλασμός των κυμάτων επιτρέπει στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάζει φαεινές ιδέες τις οποίες προστατεύει από υποκλοπές ο Γιάννης Ρουμπάτης.


Στην θαλαμηγό του Σαγιά γεννήθηκε η ιδέα του εμπνευσμένου συνθήματος πάμε μπροστά, το οποίο είναι εφάμιλλο με το Αγαπάτε Αλλήλους του σπουδαίου διαφημιστή Ιησού Χριστού.
Ατυχώς για το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και η θρυλική κουμπάρα του Μειμαράκη Ρεβέκκα Σκαφτούρου, σκέφθηκε και του ψιθύρισε παρόμοιο σύνθημα με αποτέλεσμα να χαθεί η αποκλειστικότητα.
Η θαλαμηγός όμως θα τους φέρει έμπνευση και σύντομα θα έχουμε νέο σύνθημα του στυλ σκίζουμε το μνημόνιο για να το ξαναγράψουμε.
Την ώρα που το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ απολαμβάνει παγωμένη σαμπάνια στην θαλαμηγό, τα κινητά τους δεν σταματούν να χτυπούν.
Επιχειρηματίες όπως ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Γιώργος Κουρής, ο Γιώργος Μπόμπολας αγωνιούν να μάθουν νέα για την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας, ενώ θέτουν τα ΜΜΕ στην διάθεση της θαλαμηγού του ΣΥΡΙΖΑ.
Ε, ρε γλέντια στην Κολομβία των Βαλκανίων...



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/9/15 07:15

    ΗΛΊΘΙΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΔΙΑΦΉΜΙΣΤΗ ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΊΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΊΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/15 20:42

      Το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο. Για να ελέγξουμε τους βλάκες, θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια θρησκεία με θεό πανταχού παρόντα με τιμωρία και επιβράβευση μετά θάνατον!!!! Πλάτον στην Πολιτεία ....... κάτι μου θυμίζει ..... κάτι μου θυμίζει αυτό!!!!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *