ροή ειδήσεων

Γάμοι – Βαφτίσια στη showbiz: Τα καλύτερα στιγμιότυπα του καλοκαιριού.



Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα περισσότερα ζευγάρια προτιμούν... για να κάνουν το γάμο τους και αυτό δεν αλλάζει για τους διάσημους. Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, είχε πολλές «χαρές» και οι γάμοι, άλλοι ανοιχτοί κι άλλοι κρυφοί, της showbiz που μας απασχόλησαν ήταν ξεχωριστοί.

Εκτός όμως από γάμους, πολλοί ήταν κι εκείνοι οι celebrities που επέλεξαν να βαφτίσουν εν μέσω θέρους τα παιδιά τους, χαρίζοντας μας τρυφερά στιγμιότυπα.

Πάμε να θυμηθούμε όλα τα χαρμόσυνα γεγονότα του καλοκαιριού που μας πέρασε:

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου στην Παλαιά Φώκαια, παρουσία λαμπερών καλεσμένων, και με κουμπάρους τη Νάντια Κοντογιώργη, τον Λάμπρο Φισφή και Κωνσταντίνος Καΐκης.





Γιώργος Γιαννιάς – Ελευθερία Παντελιδάκη: Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μετά από 12 χρόνια σχέσης στις 30 Αυγούστου, στη Ρόδο.



Ελένη Μενεγάκη- Μάκη Παντζόπουλος: Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της βάφτισαν τη κόρη τους Μαρίνα στην Άνδρο, σε κλειστό κύκλο, τέλη Αυγούστου.



Πριγκίπισσα Charlotte: Η κόρη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, Πρίγκιπα William, και της Kate Middleton βαφτίστηκε στις 5 Ιουλίου σε μια μικρή τελετή.



Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, που πήρε το όνομα Σπύρος, στη Μύκονο, στις 11 Ιουλίου.



Μαρία Ματσούκα: Η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Θέμη Γιαννίτσα, στις 18 Ιουλίου.



Έλενα Παπαρίζου- Ανδρέας Καψάλης: Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε το μυστικό της γάμο με τον πολιτικό μηχανικό μ” ένα ποστ στο Instagram.



Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντζογλου: Βάφτισαν τον γιο τους Βασίλη στις 29 Ιουνίου.





Nicky Hilton: Η διάσημη κληρονόμος, αδελφή της Paris, παντρεύτηκε τον πάμπλουτο τραπεζίτη James Rothschild στις 11 Ιουλίου φορώντας ένα υπέροχο νυφικό Valentino.





Μπέττυ Μαγγίρα- Δημήτρης Μάζης: Τέλη Μαϊου το ζευγάρι βάφτισε τη δεύτερη κόρη του, που πήρε το όνομα Καλλινίκη.







Πρίγκιπας Carl-Philip – Sofia Hellqvist: Η Σουηδία γιόρτασε στις 14 Ιουνίου τον γάμο του γοητευτικού Πρίγκιπά της με τον πρώην μοντέλο.



www.ideesmag.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *