ροή ειδήσεων

Νέο δημοσίευμα της Sun για Ολυμπιακό, Μαρινάκη, Πλατινί



Η Sun επανέρχεται στα άρθρα για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Αρσεναλ για το Tσάμπιονς Λιγκ...



Αυτή τη φορά ο συντάκτης του άρθρου που είναι και πάλι ο Αντονι Καστρινάκης συνδέει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την εμπλοκή του Μισέλ Πλατινί στην υπόθεση διαφθοράς της FIFA, σε ένα άρθρο με τίτλο: «Ο Πλατινί πρέπει να φτιάξει την ελληνική φάρσα!»

Το άρθρο αναφέρει:
«Ο Πλατινί, πρόεδρος της UEFA, αντιμετωπίζει έρευνα από την επιτροπή Ηθικής της FIFA αφού οι ελβετικές αρχές κατηγόρησαν τον Σεπ Μπλάτερ ότι έκανε μια «πληρωμή απιστίας» περίπου 1,2 εκ λιρών στο Γάλλο. Ο Πλατινί υποστήριξε ότι είχε συμβόλαιο με τη FIFA -ως σύμβουλος ποδοσφαίρου του Μπλάτερ μεταξύ του 1999 και του 2002- αλλά δεν αποκάλυψε γιατί τα χρήματα του πληρώθηκαν εννέα χρόνια μετά, το 2011» λέει μεταξύ άλλων και μετά επανέρχεται στο θέμα της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέροντας τα εξής:
«Το γιατί η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA επέτρεψε στον Ολυμπιακό να πάρει μέρος στο ChampionsLeague φέτος παραμένει μυστήριο. Η UEFA υποσχέθηκε να με αφήσει να μιλήσω με τον Εμίλιο Γκαρσία, τον επικεφαλής της Πειθαρχικής Επιτροπής, αλλά την περασμένη βδομάδα ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ τη συνάντηση αυτή. Μου είπαν:
"Δεν είναι πολιτική της UEFA να έχει τον επικεφαλής της πειθαρχικής μονάδας να σχολιάζει συγκεκριμένες υποθέσεις".
"Μια απόφαση ελήφθη από τα ανεξάρτητα πειθαρχικά όργανα και επιβεβαιώθηκε από το CAS, και έτσι ο Ολυμπιακός έχει γίνει προκαταρκτικά δεκτός στη διοργάνωση".
"Όλες οι πληροφορίες που διαθέτουμε έχουν τεθεί στη διάθεσή σας".
Μόνο που δεν έχουν. Απεναντίας σήμερα δημοσιεύουμε περαιτέρω αποκαλύψεις για τις ενέργειες της UEFA στην υπόθεση του Ολυμπιακού. Ο Γκαρσία ΔΕΝ πήγε στην Ελλάδα ούτε προσπάθησε να μιλήσει στον εισαγγελέα ή τον ανακριτή που ερεύνησαν την υπόθεση εναντίον του Μαρινάκη και των υπολοίπων 33 κατηγορουμένων.
Αλλά η UEFA-οι αυτοαποκαλούμενοι πρωταθλητές της «μηδενικής ανοχής στα στημένα»- έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήθελα να το μάθετε αυτό καθώς εμπόδισαν τη συνέντευξή μου με τον Γκαρσία.
Οπότε γιατί ο Γκαρσία έλαβε την απόφασή του στις 17 Ιουνίου -μια μέρα ΠΡΙΝ ο Έλληνας ανακριτής κατηγορήσει επισήμως τον Μαρινάκη- ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να παίξει στην κορυφαία τους διοργάνωση; Ιδιαίτερα καθώς η UEFA ήξερε την ημερομηνία της ανάκρισης του Μαρινάκη από τις αρχές.
Γιατί η UEFA και ο Γκαρσία δεν ξανα-άνοιξαν ποτέ την έρευνα μετά τις κατηγορίες των δικαστικών αρχών εναντίον του ιδιοκτήτη των αντιπάλων της Άρσεναλ; Ποια στοιχεία εξέτασε ο Γκαρσία και ποιος του τα έδωσε;
Ήταν απλώς μια έκθεση από την Ελληνική Ομοσπονδία, ο πρώην πρόεδρος της οποίας, Γιώργος Σαρρής, είναι επίσης κατηγορούμενος από τις αρχές για το ίδιο σκάνδαλο; »
Και στο τέλος, τονίζει ότι όλα αυτά ίσως να είναι επιζήμια για τον Μισέλ Πλατινί!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *