ροή ειδήσεων

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Από 1 Νοεμβρίου ξεκινούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας


Μετά τη σχετική τροποποίηση του Κώδικα Τραπεζικής Δεοντολογίας, τώρα ...
έρχεται και η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για μη παράταση της αναστολής πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, όπως οι πλειστηριασμοί…

Με απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπουργικής απόφαση του περασμένου Ιουλίου για αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, όπως οι πλειστηριασμοί.
Σημειώνεται ότι το ζήτημα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας αποτελεί ζήτημα στο οποίο υπάρχει μεγάλη διαφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές, γεγονός που καθυστερεί την αξιολόγηση για την εκταμίευση της δόσης των δύο δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με την απόφαση:
«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοινώνει ότι δεν παρατείνεται εκ νέου η ισχύς της υπ’ αριθμ. 49214/21−7−2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Αναστολή πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης, καταβολής δικαστικών παραβόλων, εγγυοδοσιών και χρηματικών ποσών από μετατροπή ποινών» (Β΄ 1525), η οποία έχει ήδη παραταθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 με την υπ’ αριθμ. 57384/31−8−2015 όμοια (Β΄ 1867) και στη συνέχεια μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015 με την υπ΄ αρ. 70905/29.9.2015 όμοια (Β’ 2110)».

Υπενθυμίζεται ότι απόφαση με την οποία τροποποιείται ο Κώδικας [Τραπεζικής] Δεοντολογίας, που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως Τεύχος Β’, αρ. 2219, της 15ης Οκτωβρίου 2015, με υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ανοίγει επίσης τον δρόμο για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας:






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *