ροή ειδήσεων

Ρόδος: Μαινόμενος 35χρονος πέταξε φιάλες υγραερίου εναντίον αστυνομικών



Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης... οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού, στη Ρόδο.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο 35χρονος εκτόξευσε φιάλες υγραερίου προς το κτήριο και εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 35χρονος οδηγός φορτηγού, που μετέφερε φιάλες υγραερίου, ακινητοποιήθηκε από δύο αστυνομικούς, οι οποίοι του ζήτησαν να σταθμεύσει το όχημά του, προκειμένου να του γίνει ένας τυπικός έλεγχος.

Οι αστυνομικοί φέρονται να του ζήτησαν να μεταφερθεί κοντά στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού, ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση των οχημάτων επί της εθνικής οδού Ρόδου - Αεροδρομίου.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 35χρονος κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να πετάει τις 8 με 10 φιάλες υγραερίου στον αέρα.

Ο 35χρονος άνδρας, εκτός ελέγχου και φανερά οργισμένος, εκτόξευε τη μία φιάλη μετά την άλλη και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να προστατευτούν.

Ο διοικητής του τμήματος, μαζί με δύο αστυνομικούς, τον ακινητοποίησαν, ενώ στο σημείο έφτασε και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ώστε να αποφευχθεί η εκδήλωση τυχόν πυρκαγιάς.

Ο 35χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της φθορά δημοσίου κτηρίου, της αντίστασης κατά της αρχής και του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Εισαγγελέας Υπηρεσίας, ενώ σε βάρος του 35χρονου κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Με πληροφορίες από το blackmonday.gr
zougla.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *