ροή ειδήσεων

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!!!! Πυροσβέστες έσωσαν κουτάβι που εγκλωβίστηκε σε ετοιμόρροπο κτίριο!



Αίσιο τέλος είχε η χθεσινή περιπέτεια ενός κουταβιού που εγκλωβίστηκε... στον 4ο όροφο ενός ετοιμόρροπου κτιρίου στους παλιούς αλευρόμυλους στην περιοχή «Κόβα» της πόλης της Ρόδου.

Για καλή του τύχη εντοπίστηκε από τις φιλόζωες Άσπα Χατζηκωστή, Ευγενία Κλεφτοπούλου, Ειρήνη Κατσαμάκη, Tiiu Treial και τον Γιώργο Ντάκα. Η πρόσβαση τους όμως στο εγκαταλελειμμένο και ετοιμόρροπο κτίριο ήταν ανέφικτη και ταυτόχρονα αρκετά επικίνδυνη για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου ζητώντας τη βοήθεια της για τη διάσωση του κουταβιού. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και οι πυροσβέστες που πήγαν επί τόπου κατάφεραν να κατεβάσουν το κουτάβι από τον 4ο όροφο όπου είχε εγκλωβιστεί.

Το κουτάβι όχι μόνο διασώθηκε αλλά και υιοθετήθηκε από την Ευγενία Κλεφτοπούλου, η οποία άνοιξε το σπίτι και την αγκαλιά της σ’ αυτό το υπέροχο πλάσμα, που στάθηκε τυχερό χάρη στην κινητοποίηση των φιλόζωων αλλά και στη συνδρομή των πυροσβεστών Γιάννη Γιαννιό, Μιχαήλ Θεοδοσίου και Νικόλαο Καλογερόπουλο, που απέδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία τους απέναντι στα ζώα.

Η Ειρήνη Κατσαμάκη μιλώντας στις “Ιστορίες Αδέσποτων” ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, οι οποίοι πάντα ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις των φιλόζωων για διάσωση αδέσποτων ζώων.



aegeantoday.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/10/15 11:34

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
    ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ 5 ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΗΛΚΙΩΜΕΝΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΗ .ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΦΕΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/15 11:56

    συγνώμη για το προηγούμενο ήθελα να βάλω σαν σχόλιο στην εγχείρηση αλλαγής φύλου και μπερδέυτηκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/11/15 19:38

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΡΑ ΣΚΥΛΟΦΙΛΟΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΣ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΓΙΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ. ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ. ΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΟΥ ΟΛΟΣΚ.....ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *