ροή ειδήσεων

Αντιδρούν τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης και Ρόδου για το επίδομα ανεργίας



Η επαναφορά του Επιδόματος Ανεργίας των Εποχικά και μη Απασχολουμένων... στα προηγούμενα επίπεδα, ήταν το θέμα συζήτησης που έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν τα εργατικά Κέντρα Κρήτης και Ρόδου το πρωί της Τετάρτης:
Στην συνάντηση αποφασίστηκαν:
Α) Να τεθεί το παραπάνω ζήτημα στους Βουλευτές που εδρεύουν στους Νομούς των Εργατικών Κέντρων καθώς και στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια.
Β) Να ζητηθεί συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας καθώς και τα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Τουρισμού για να τεθεί το παραπάνω ζήτημα.
Εφόσον δεν δοθούν σαφείς απαντήσεις από τους αρμόδιους, θα εντατικοποιηθούν οι δράσεις και οι κινητοποιήσεις των Εργατικών Κέντρων. Παράλληλα θα υπάρξει εμπεριστατωμένη ενημέρωση των άνεργων, εποχικά απασχολούμενων εργαζομένων κάθε νόμου για τις εξελίξεις.
Τέλος στη συνάντηση υπογράφηκε από κοινού από τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης & Ρόδου ψήφισμα για την αμέριστη συμπαράσταση τους, στους αγρότες και δηλώνουν παρόντες στους αγώνες τους. Ο Αγροτικός τομέας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας μας και έχουμε υποχρέωση να τον στηρίξουμε.

ekriti.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *