ροή ειδήσεων

Ρόδος: Σε δίκη τα δύο αδέρφια που σκότωσαν την γιαγιά τους για μία τηλεόραση



Ένα χρόνο μετά το ειδεχθές έγκλημα...
Με το ίδιο βούλευμα παραπέμπονται σε δίκη και δύο κάτοικοι του νησιού που φέρονται να αγόρασαν την τηλεόραση Σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, παραπέμπονται τα δύο εγγόνια που κατηγορούνται ότι σκότωσαν την γιαγιά τους για μία τηλεόραση.




Τα δύο ετεροθαλή αδέρφια αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για κατά συναυτουργία ληστεία ενώ με το ίδιο βούλευμα παραπέμπονται σε δίκη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και δύο κάτοικοι του νησιού ηλικίας 22 και 24 ετών.



Πριν από ένα χρόνο περίπου, στις 3 Νοεμβρίου 2014, η είδηση ότι τα δύο ετεροθαλή αδέρφια 29 και 26χρόνων, δολοφόνησαν την γιαγιά τους μέσα στο σπίτι της για μία τηλεόραση σόκαρε κυριολεκτικά το πανελλήνιο.



Έπειτα από στοιχεία που βρέθηκαν από τις έρευνες το δικαστικό συμβούλιο αποφάνθηκε ότι το ειδεχθές έγκλημα έγινε από πρόσωπα τα οποία είχαν πρόσβαση στην οικεία της.

Μάλιστα αποδείχθηκε πως το βράδυ της δολοφονίας οι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν στο σπίτι της γιαγιά τους καθώς εντοπίστηκε βιολογικό υλικό της 29χρονης σε επιμελώς κρυμμένο τασάκι αλλά και του 26χρονου σε μαξιλαροθήκη της άτυχης γυναίκας παρά το γεγονός ότι δεν συνήθιζε να την επισκέπτεται ποτέ.


Διαβάστε περισσότερα στην dimokratiki.gr
protothema

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *