ροή ειδήσεων

Επί τάπητος το επίδομα ανεργίας των εποχικά απασχολούμενων


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΡΟΔΟΥ...

Την επαναφορά του επιδόματος ανεργίας των εποχικά και μη απασχολούμενων στα προηγούμενα επίπεδα, ζητούν από το υπουργείο Εργασίας και τα υπουργεία Οικονομικών και Τουρισμού τα Εργατικά Κέντρα Ρεθύμνου και Ρόδου, ενώ θέτουν το θέμα υπόψη των βουλευτών των δυο νομών, όπως επίσης και στα δημοτικά περιφερειακά συμβούλια.

Σε συνάντηση που είχαν τα Δ.Σ. των δυο Εργατικών Κέντρων με τα σωματεία των εποχικά απασχολούμενων, χθες, αποφάσισαν επίσης να ζητήσουν συνάντηση με τα αρμόδια υπουργεία.

Τονίζουν σε ανακοίνωσή τους:
«Εφόσον δεν δοθούν σαφείς απαντήσεις από τους αρμόδιους, θα εντατικοποιηθούν οι δράσεις και οι κινητοποιήσεις μας. Παράλληλα θα υπάρξει εμπεριστατωμένη ενημέρωση των άνεργων, εποχικά απασχολούμενων εργαζομένων κάθε νομού για τις εξελίξεις.
Στη συνάντηση υπογράφηκε από κοινού από τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης & Ρόδου ψήφισμα για την αμέριστη συμπαράστασή τους, στους αγρότες και δηλώνουν παρόντες στους αγώνες τους. Ο Αγροτικός τομέας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της οικονομίας μας και έχουμε υποχρέωση να τον στηρίξουμε».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *