επικαιρότητα

Κως: Κλοπές σε ξενοδοχείο, εστιατόριο και γυμναστήριο - Σύλληψη για κλοπή στη ΡόδοΟι δράστες ηλικίας 21 και 28 χρόνων είχαν μαζί τους το κλεμμένο laptop, ενώ... στην κατοχή τους κατασχέθηκαν άλλοι δύο υπολογιστές που –όπως διαπιστώθηκε- είχαν κλέψει την προηγούμενη νύχτα από ένα εστιατόριο και ένα γυμναστήριο τα οποία είχαν διαρρήξει

Τρίτη και φαρμακερή ήταν για δυο νεαρούς Έλληνες η διάρρηξη που έκαναν στο δωμάτιο μιας Ελληνίδας τουρίστριας σε ξενοδοχείο της Κω, από το οποίο άρπαξαν έναν φορητό υπολογιστή. Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν από άνδρες της Ασφαλείας.

Οι δράστες ηλικίας 21 και 28 χρόνων είχαν μαζί τους το κλεμμένο laptop, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν άλλοι δύο υπολογιστές που –όπως διαπιστώθηκε- είχαν κλέψει την προηγούμενη νύχτα από ένα εστιατόριο και ένα γυμναστήριο τα οποία είχαν διαρρήξει. Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ ερευνάται αν διέπραξαν και άλλες κλοπές.

*** Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ασφαλείας έναν 31χρονο Έλληνα τη στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει με ένα κατσαβίδι την πόρτα μιας αποθήκης στην πόλη της Ρόδου. Όπως ομολόγησε ο δράστης, που παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, νωρίτερα είχε διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο το παρακείμενο σπίτι χωρίς να βρει κάτι για να κλέψει.

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης