επικαιρότητα

Τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων: Αυξήσεις - φωτιά για να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση


Το μπλόκο των δανειστών στον κλιμακωτό ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση πάγωσε το κυβερνητικό... επιτελείο που ουσιαστικά τώρα αναζητά ισοδύναμα μέτρα τα οποία θα πρέπει να ληφθούν μέσα...
σε ελάχιστες μέρες και να αποδώσουν άμεσα ώστε να εγκριθούν από τους δανειστές.
Η μόνη ορατή διέξοδος για την κυβέρνηση δεν είναι άλλη από τα τέλη κυκλοφορίας τα οποία θεωρούνται ένας από τους πλέον βέβαιους από πλευράς είσπραξης φόρους του κράτους.

Έτσι οι αλλαγές που ήδη έχει προαναγγείλει ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης έρχονται και μάλιστα θα είναι τσουχτερές.
Ήδη η κυβέρνηση υπολόγιζε αλλαγές που θα επιβάρυναν για πρώτη φορά αυτοκίνητα με μικρούς ή μηδενικούς ρύπους έτσι ώστε να ελαφρυνθούν όσοι έχουν παλιά και μικρής αξίας αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη και η αύξηση των τελών για όσους έχουν μεγάλης αξίας αυτοκίνητο άσχετα από τα κυβικά.
Πλέον και με την τρύπα των 400 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι συντελεστές των τελών θα αυξηθούν κατά πολύ έτσι ώστε να υπάρξει ανάλογη αύξηση στα έσοδα του κράτους.Το γενικότερο πλαίσιο είπε ο κ. Αλεξιάδης είναι να μην υπάρχει καμία αλλαγή στα μεσαίας αξίας και μεσαίων κυβικών αυτοκίνητα, ενώ να υπάρξει σαφής ελάφρυνση στα μικρού κυβισμού και μικρής αξίας αυτοκίνητα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: αγαπητό παραπονο. ο παραποταμιος δρομος της Κρεμαστης εχει τα μαυρα του τα χαλια . λιγο πισσα δεν υπαρχει να βαλετε στις λακουβες ?

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά