ροή ειδήσεων

Χατζηνικήτας: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον ΟΦΗ»



Ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας μίλησε... στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, τόνισε ότι «τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε» και υπογράμμισε ότι η φιλοξενία του κόσμου και του συλλόγου θα είναι η καλύτερη.

Για το 5Χ5 του Ιάλυσου: «Σαν νεοφώτιστη ομάδα δουλέψαμε πολύ το καλοκαίρι, είπαμε να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Ανέβηκε η ψυχολογία των παιδιών, η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε το 5Χ5 όμως περιμέναμε αυτό το καλό ξεκίνημα».

Για το αν ο Ιάλυσος πάει για την άνοδο: «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Ο στόχος της ομάδας δεν αλλάζει και αυτός ήταν να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να σωθούμε γρήγορα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, με ανεβασμένη ψυχολογία και να σωθούμε γρήγορα. Αν κάτσει ο στόχος της ανόδου, κανένας δεν θα πει όχι. Όμως, μετά από πέντε αγωνιστικές είναι πολύ νωρίς για να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Όλοι στον Ιάλυσο είμαστε πολύ προσγειωμένοι».

Για το Ροδίτικο ποδόσφαιρο: «Όταν σε ένα τοπικό πρωτάθλημα συμμετέχουν δύο ιστορικές ομάδες όπως η Ρόδος και ο Διαγόρας τότε υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Όλες οι ομάδες ξόδεψαν αρκετά χρήματα, το επίπεδο του ποδοσφαίρου της Ρόδου ανέβηκε και μέσα από αυτήν την διαδικασία, ο Ιάλυσος ήταν εκείνος που πήρε την άνοδο. Ο Ιάλυσος είναι μια ομάδα με ιστορία, διαθέτει ισχυρή διοίκηση και προσπαθεί να βάλει τις βάσεις. Αν τα επόμενα χρόνια μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, θα το κάνουμε».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία. Σεβόμαστε τον ΟΦΗ αλλά δεν τον φοβόμαστε. Ο Ιάλυσος θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ όπως και τις υπόλοιπες 14 ομάδες του ομίλου».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Εμείς όπως θα φιλοξενήσουμε όλες τις ομάδες, έτσι θα φιλοξενήσουμε τον ΟΦΗ. Οι γνωριμίες είναι το παν στο ποδόσφαιρο και θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες. Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και πιστεύω πως όταν ο ΟΦΗ επιστρέψει στην Κρήτη θα μπορεί να πει τα καλύτερα για την φιλοξενία του Ιάλυσου».

Για την έλευση του κόσμου: «Σίγουρα ο κόσμος το έχει δει πιο ζεστά λόγω του ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νησιού θα είναι στο γήπεδο».

Για την ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ιάλυσου: «Η ανακοίνωση ήταν πολύ καλή και μπράβο στα παιδιά που είχαν το θάρρος και την ψυχολογία να βγουν να το πουν. Αυτά τα συνθήματα βγήκαν πάνω στην κακή στιγμή, δεν τα εννοούσαν. Τα είπαν, καλώς ή κακώς, τα είπαν εκείνη την στιγμή. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, είμαστε δύο νησιώτικες ομάδες και κανένας δεν θέλει να μειώσει ούτε τον ΟΦΗ, ούτε τους ανθρώπους του νησιού».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/10/15 10:04

    Αν και Διαγορίτης, ειλικρινά θαυμάζω και αγαπώ αυτήν την ομάδα και πραγματικά αξίζει.
    Μία διοίκηση προσγειωμένη που κρατάει χαμηλούς τόνους, ένα κόσμο που ποτέ δεν έχει προκαλέσει πρόβλημα, και οι ποδοσφαιριστές παλέψαν και φέραν το καλύτερο αποτέλεσμα. Εύγε!

    kappa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *