επικαιρότητα

Αυτός είναι ο Mr Zara που εκθρόνισε τον Bill GatesΟ Bill Gates κατέχει επί σειρά ετών τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου παγκοσμίως, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes...


Ωστόσο, ήρθε πλέον η ώρα να παραδώσει το θρόνο του στον Ισπανό μεγιστάνα και ιδρυτή των καταστημάτων ρουχισμού Zara, Amancio Ortega.
Σύμφωνα με το μετρητή πραγματικού χρόνου του Forbes, ο πολυ-δισεκατομμυριούχος ιδρυτής των Zara κατάφερε να εκθρονίσει τον Bill Gates και να γίνει ο ίδιος ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, με περιουσία 79,8 δισ. δολάρια.
Ο Mr Zara αποτελούσε εδώ και καιρό απειλή για τον Bill Gates αφού η εταιρεία του συνεχίζει να παρουσιάζει θετικά οικονομικά στοιχεία και να επεκτείνεται.
Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του Ortega αυξήθηκε κατά 5,3%, δηλαδή κατά 4 δισ. δολάρια κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών.
Πώς κατάφερε να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη
Σε αντίθεση με άλλους δισεκατομμυριούχους η ζωή του Ortega από την παιδική του ακόμα ηλικία συναρπάζει.
Γεννημένος το 1936 κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφύλιου πολέμου, ο πατέρας του κέρδιζε 300 πεσέτες το μήνα, ένα πενιχρό μισθό. Η οικογένειά του δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα οικονομικά και υπήρχαν φορές που δεν είχαν ούτε να φάνε. Άφησε το σχολείο στα πρώτα χρόνια της εφηβείας του, για να εργαστεί ως αγγελιοφόρος σε ένα κατάστημα.
Στα 40 του αποφάσισε να ιδρύσει τα Zara και αν ασχοληθεί με τη μόδα. Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Ισπανία και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε Πορτογαλία, Γαλλία και Λονδίνο. Σήμερα βρίσκουμε Zara σε όλο τον κόσμο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά