ροή ειδήσεων

Απίστευτη καταγγελία στη Ρόδο: Της έφαγαν τη μύτη (video)



Της επιτέθηκαν και την ξυλοκόπησαν....


Επίθεση από πέντε ομόφυλούς της δέχτηκε 32χρονη Ρομά, η οποία ξυλοφορτώθηκε άγρια, ενώ την ίδια ώρα της δάγκωσαν και της έκοψαν και κομμάτι από τη μύτη της.
Σύμφωνα με τη Ροδιακή, το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Ρόδο και η 32χρονη χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείριση προκειμένου να αποκαταστήσει την βλάβη που υπέστη στην μύτη της, ενώ χθες δια της δικηγόρου της προσέφυγε στην δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση κατά των πέντε ομόφυλών της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην μήνυση το επεισόδιο εκτυλίχθηκε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 περίπου 9.30 το βράδυ στην περιοχή Επτά Βαγιές στην πόλη της Ρόδου, όπου κινούταν με το αυτοκίνητο της η 32χρονη.

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν οι δύο γυναίκες Ρομά με τους συζύγους τους και έναν ακόμη ομόφυλό τους σε αυτοκίνητο και μόλις την αντιλήφθηκαν ανέπτυξαν ταχύτητα και άρχισαν να την καταδιώκουν. Αν και η 32χρονη δηλώνει ότι προσπάθησε να ξεφύγει τελικά δεν τα κατάφερε αφού οι πέντε κατηγορούμενοι, της έκλεισαν το δρόμο, την έβγαλαν έξω από το όχημα και άρχισαν να την χτυπούν με μανία.

Μάλιστα, προκειμένου να μην μπορεί να αντιδράσει, τρεις εξ αυτών την κρατούσαν και οι άλλοι δύο την χτυπούσαν και την δάγκωσαν στην μύτη και στο στήθος. Περίοικοι που την είδαν να φωνάζει αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου κάλεσαν την αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ με το οποίο και μεταφέρθηκε η 32χρονη στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Εκεί, όπως η ίδια καταγγέλλει την περίμεναν με ρόπαλα στα χέρια και χάρη στη μεσολάβηση των τραυματιοφορέων κατάφερε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.
Η 32χρονη όπως τονίζει στην μήνυση της, υπεβλήθη σε εγχείριση για την αποκατάσταση της μύτης της, αφού είχε ακρωτηριαστεί η κορυφή αυτής, ενώ το επόμενο διάστημα θα της γίνει και νέα επέμβαση για τον ίδιο λόγο.

Ως εκ τούτου η 32χρονη ζητά την ποινική δίωξη των πέντε ομόφυλων της για τα όσα της προκάλεσαν. 


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *