ροή ειδήσεων

Από τη Σύμη μέχρι τους Φούρνους ο 22ος Διάπλους της Ομάδας Αιγαίου


Ολόκληρο το Αιγαίο πέλαγος θα διασχίσει η Ομάδα Αιγαίου προσφέροντας...
δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, σχολικό εξοπλισμό και έργα υποδομής και πολιτισμού στον 22ο Διάπλου που θα ταξιδέψει από τη Σύμη και τη Νίσυρο, μέχρι τους Φούρνους και τη Θύμαινα. Σε μια εποχή δύσκολη που η ανάγκη για κοινωνικές πρωτοβουλίες προσφοράς στους πολύπαθους τομείς της ΥΓΕΙΑΣ και της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ γιγαντώνεται καθημερινά, η Ομάδα Αιγίου χαράζει ρότα για δυσκολοπρόσιτα νησιά και βάζει πολύ ψηλά τον πήχη της προσφοράς, μόνο και μόνο για να τον ξεπεράσει και να τον βάλει μετά ξανά ψηλότερα.

Ο 22ος Διάπλους Αιγαίου Πελάγους θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 και θα διαρκέσει 12 ημέρες, μέχρι και τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016. Η Ομάδα θα διανύσει πάνω από 530 ναυτικά μίλια και θα επισκεφθεί 10 νησιά στα οποία θα διενεργηθούν ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων. Θα δωρηθεί επίσης εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό στα σχολεία των νησιών, συνοδευόμενο από έργα υποδομής.

Τα νησιά του 22ου Διάπλου: Θύμαινα, Φούρνοι, Αγαθονήσι, Σύμη, Χάλκη, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Ίος, Ηρακλειά, Κουφονήσι. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *