ροή ειδήσεων

Αλβανοί μετέφεραν με το ΚΤΕΛ τέσσερα κιλά χασίς


εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου...

Μετά από έλεγχο, βρέθηκαν δύο δέματα που περιείχαν ούτε λίγο ούτε πολύ τέσσερα κιλά και 114 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβηςΠέρασαν πεζή τα σύνορα με την πατρίδα τους μεταφέροντας μια βαλίτσα γεμάτη ναρκωτικά και έφτασαν στην Ηγουμενίτσα όπου επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ, δύο Αλβανοί διακινητές. Όμως, δεν έφτασαν ποτέ στα Ιωάννινα, όπως σχεδίαζαν.



Στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Ιωάννινα έγινε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι άνοιξαν την επίμαχη αποσκευή που μετέφεραν οι αλλοδαποί ηλικίας 21 και 30 χρόνων και βρήκαν μέσα τα δύο δέματα που περιείχαν ούτε λίγο ούτε πολύ τέσσερα κιλά και 114 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι μεταφορείς συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου για κλοπές, ενώ του είχε απαγορευτεί η είσοδος σε έδαφος Schengen. Και οι δύο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για μεταφορά ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *