ροή ειδήσεων

Προφυλακιστέος ο δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθήτριες



Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 51χρονος δάσκαλος, ο οποίος κατηγορείται...
ότι ασελγούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε μαθήτριές του.
Ο εκπαιδευτικός, πατέρας δύο παιδιών, οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, πέρασε το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας, όπου προέβαλε τις θέσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε το σύνολο των πράξεων που του αποδίδονται. Η απολογία του κράτησε περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων που τον υπέβαλε σε συμπληρωματικές ερωτήσεις. Ούτε εδώ, όμως, φαίνεται να παρέκκλινε από τη γραμμή της άρνησης.
Τελικώς, εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν να κρατηθεί προσωρινά κι έτσι ο κατηγορούμενος δάσκαλος πήρε τον δρόμο προς τις φυλακές.
Η πρωτοφανής δράση του αποκαλύφθηκε τις προηγούμενες μέρες, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. Από τις έρευνες που διενήργησαν οι αστυνομικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος από το 2011 ασελγούσε σε βάρος συνολικά δέκα μαθητριών δημοτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης, όπου δίδασκε επί 18 συναπτά χρόνια.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, ύστερα από καταγγελία 10χρονης μαθήτριας. Ακολούθησαν παρόμοιες καταγγελίες της διεύθυνσης του σχολείου και εκπροσώπου της αρμόδιας διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.
Κατά τις ίδιες καταγγελίες, σε κάποιες περιπτώσεις έδινε χαρτζιλίκι στα ηλικίας 10 έως 13 ετών σήμερα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις νοσηρές του ορέξεις, ενώ φέρεται να χρησιμοποιούσε και απειλές εναντίον τους για να μην μιλήσουν σε κανέναν. Όπως κατατέθηκε στην αστυνομία, ορισμένες πράξεις σημειώθηκαν στη βιβλιοθήκη του σχολείου, όπου είχε τοποθετηθεί υπεύθυνος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/11/15 00:43

    Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *