ροή ειδήσεων

Σύλληψη γυναικολόγου σε δημόσιο νοσοκομείο για φακελάκι


ΖΗΤΗΣΕ 650 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ...

Συνελήφθη γιατρός - γυναικολόγος σε δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής, γιατί απαιτούσε από ζευγάρι χρηματικό ποσό για τον τοκετό. Μετά τη γέννα, συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία του συντρόφου της εγκύου, επ΄ αυτοφώρω να παραλαμβάνει το συμφωνηθέν ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.


Στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος γιατρός – γυναικολόγος του ιδίου Νοσοκομείου, ο οποίος περιλαμβάνεται στη σχετική δικογραφία

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία του άντρα, σύμφωνα με την οποία απευθυνόμενος σε δύο γιατρούς – γυναικολόγους σε δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής, προκειμένου να αναλάβουν τον τοκετό της συντρόφου του, του ζήτησαν το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων και εξακοσίων πενήντα ευρώ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δεύτερος από τους παραπάνω γιατρούς, μετά τον τοκετό, απαίτησε και έλαβε από τον καταγγέλλοντα το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ, ενώ τις επόμενες μέρες απαιτούσε να του καταβάλει και το υπόλοιπο χρηματικό ποσό των εξακοσίων ευρώ.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση σε γραφείο του Νοσοκομείου, ο γιατρός παρέλαβε από τον καταγγέλλοντα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *