ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!! ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!!


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!...ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!

Επίσης στην αποκάλυψη αναφέρονται επί λέξει τα εξής... φιλελληνικά: «Ενα από τα επτά κεφάλια του θηρίου είναι η Ελλάς».
Μια παράλληλη μελέτη του Δανιήλ κεφαλαίου 7 θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ποια είναι τα χαρακτηρίστηκα του θηρίου. Ο Δανιήλ είδε ένα λιοντάρι, μια αρκούδα, μια λεοπάρδαλη και ένα τέρας με δέκα κέρατα. Αυτά τα ζώα συμβόλιζαν τις αυτοκρατορίες (Βαβυλώνα, Περσία, Ελλάδα και Ρώμη), οι οποίες καταδυνάστευαν τον εκλεκτό λαό του Θεού. Το θηρίο από την θάλασσα της Αποκάλυψη 13 αποτελεί μια σύνθεση αυτών των τεσσάρων ζώων: Ήταν "όμοιο με πάρδαλη", είχε "πόδια σαν αρκούδα και το στόμα του σαν στόμα λιονταριού" και είχε "δέκα κέρατα" σαν το τέρας (Αποκάλυψη 13:1,2). Αυτό δείχνει ότι το θηρίο από τη θάλασσα φέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των αρχαίων αυτοκρατοριών, οι οποίες ήταν εχθροί του λαού του Θεού (βλέπε κεφ. 13 του Βιβλίου για λεπτομερή ανάλυση αυτών των χαρακτηριστικών).


Η ερμηνεία της δεύτερης φράσης, "και είναι επτά βασιλιάδες· οι πέντε έπεσαν, και ο ένας είναι, ο άλλος δεν ήρθε ακόμα"είναι πιο δύσκολη. Μια άποψη υποστηρίζει ότι οι βασιλιάδες αντιπροσωπεύουν την αλληλοδιαδοχή των αυτοκρατοριών που προσδιορίστηκε στον Δανιήλ. Σύμφωνα με αυτή την άποψη, οι πέντε βασιλιάδες που "έπεσαν" θα ήταν η Βαβυλώνα, η Περσία, η Ελλάδα, η παγανιστική Ρώμη και η παπική Ρώμη, η οποία "έπεσε" όταν έπαθε την θανατηφόρα πληγή στο τέλος του 18ου αιώνα.Σύμφωνα με αυτή την υπόθεση,"ο ένας" που "είναι" ταυτίζεται με το θηρίο που ανεβαίνει από τη γη, δηλ. τις Η.Π.Α., το κράτος που θα θέσει την εικόνα και το χάραγμα του θηρίου. Συνεπώς, το χρονικό πλαίσιο του οράματος θα ήταν ο έσχατος καιρός, πριν από την Μεγάλη Θλίψη. Η κύρια δυσκολία με αυτή την άποψη είναι ότι δεν μπορεί να δοθεί μια πειστική ταυτότητα στον έβδομο βασιλιά, ο οποίος "δεν ήρθε ακόμα, και όταν έρθει, πρέπει να μείνει για λίγο". Το βιβλίο της Αποκάλυψης δεν παρουσιάζει μια άλλη βασιλεία ή αυτοκρατορία πριν από αυτή του "θηρίου", το οποίο ταυτίζεται στο εδ. 11 με τον όγδοο βασιλιά.

Κατά μία άλλη άποψη, "ο ένας" που "είναι" αναφέρεται στο χρονικό πλαίσιο της εποχής του Ιωάννη, όταν έγραφε το βιβλίο της Αποκάλυψης. Σύμφωνα με αυτή την θεωρία, τα κεφάλια αντιπροσωπεύουν όλες τις αυτοκρατορίες που έχουν καταπιέσει τον λαό του Θεού. Συνεπώς, η πρώτη θα ήταν η Αίγυπτος, που υποδούλωσε τους Ισραηλίτες, η δεύτερη θα ήταν η Ασσυρία, η οποία αιχμαλώτισε τις δέκα βόρειες φυλές, η τρίτη η Βαβυλώνα, η τέταρτη η Περσία, η πέμπτη η Ελλάδα, και η έκτη, αυτή που "είναι" θα ήταν η παγανιστική Ρώμη κατά την εποχή του Ιωάννη. Η κύρια δυσκολία αυτής της θεωρίας είναι και πάλι η ταυτότητα του έβδομου βασιλιά, ο οποίος"πρέπει να μείνει για λίγο". Επιπλέον, στο προηγούμενο τμήμα είδαμε ότι το χρονικό πλαίσιο των εδαφίων δεν ανήκει στην εποχή του Ιωάννη, αλλά μάλλον στον έσχατο καιρό, μετά από την θεραπεία της θανατηφόρας πληγής αλλά πριν από την παρουσία του αντίχριστου!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/11/15 19:16

    Ο εβραιοχριστιανισμός είναι η σκοταδιστική υποβάθμιση του ανθρώπινου πνεύματος, η υποταγή του σε σκοταδιστικές πρακτικές. Πάντα πολέμαγε και πολαμέ την ανωτερότητα του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος καταστρέφοντας βιβλία, έργα, μνημεία και αγάλματα. Εκανε γενοκτονίες σε εκατομμύρια ανθρώπων που δεν θέλησαν να πιστέψουν σε αυτόν. Γενοκτονία εκατομμυρίων ιθαγενών στην Αμερική που φυσικά δεν παραδέχονται και που φρόντισαν να αποσιωποιηθεί. Οι σταυροφορίες, η ιερά εξέταση, η σφαγή των Ουγενότων, το πρώτο Αουσβιτς της ανθρώπινης ιστορία ΄στην Σκυθόπολη από τους θρησκευόμενους χριστιανοεβραίους κατά των εθνικών και τόσα άλλα εγκλήματα. Ο χριστιανοεβραϊσμός είναι η πιό αιμοσταγής θρησκεία με τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Brainwashing Kids for Jihad
    https://www.youtube.com/watch?v=0i3Aev26N8w

    Πλύση εγκεφάλου_ Μικρός τζιχαντιστής και οι 72 παρθένες -
    https://www.youtube.com/watch?v=CfgElgdnqPA

    Children of the Future Jihad
    https://www.youtube.com/watch?v=_hBuiSP8X6E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/15 08:08

    Είθε να σας φωτίσει ο της Ελλάνιας ΄Ηλιος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *