ροή ειδήσεων

Καψόνια εκτός ορίων σε Ναυτικών Δοκίμων και Σχολή Ευελπίδων! Παραίτηση και νοσηλεία σε νοσοκομείο πρωτοετών!


“Επιδημία” καψονιού στις στρατιωτικές σχολές. Δύο σοβαρότατες καταγγελίες...
γίνονται για την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και για την Σχολή Ευελπίδων!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Onalert.gr:

•Τριτοετείς της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων έκαναν άγριο καψόνι σε πρωτοετείς με αποτέλεσμα ένας απ΄ αυτούς να υποβάλλει παραίτηση!!! Πως το έμαθε το ΓΕΝ; Από τον πατέρα του πρωτοετή ο οποίος είναι ανώτερος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων!!! Για να φθάσει αυτός ο πατέρας στο ΓΕΝ και να διαμαρτυρηθεί εντονότατα στην ηγεσία σημαίνει ότι όσα συνέβησαν στην ΣΝΔ ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής! Το ερώτημα είναι αν η διοίκηση της ΣΝΔ έχει ενημερώσει την ηγεσία του ΓΕΝ για το περιστατικό. Και πολύ περισσότερο αν έχει ενημερώσει για το ποιοι και γιατί προχώρησαν στο άγριο καψόνι. Αν έχουμε φθάσει στο σημείο ένας αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων να αναγκάζεται να διαμαρτυρηθεί για καψόνι στο παιδί του,είναι βέβαιο ότι …δεν πάμε καθόλου καλά.

•Σαν να μην έφθανε η ΣΝΔ, υπάρχει καταγγελία και για τη Σχολή Ευελπίδων. Αυτή η καταγγελία έχει γίνει στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων . Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει:

“Από την προηγούμενη Πέμπτη 12/11 νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο πρωτοετής σπουδαστής Π.Χ. που κατέρρευσε μετά από συστηματικά καψόνια. Πιο συγκεκριμένα, ήταν η δεύτερη φορά που λιποθυμούσε καθώς υπήρξε θύμα σχεδιασμένων και παρατεταμένων βαναυσοτήτων από σπουδαστές μεγαλύτερων ετών.


Την πρώτη φορά (1/10), ο σπουδαστής της Σχολής Ευελπίδων λιποθύμησε όταν οι επιβλέποντες 4ετεις σπουδαστές τον διέταξαν να τρέξει από θάλαμο σε θάλαμο, φορώντας κράνος και έχοντας το κεφάλι όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, σύριζα στο έδαφος. Είχε προηγηθεί το καψόνι με την ονομασία «σκουλήκι», όπου και πάλι τρεις 4ετείς τον υποχρέωσαν να σέρνεται αφού είχε μπει μέσα στον υπνόσακο…
…Όπως επεσήμανε το νοσηλευτικό προσωπικό του 401 Σ.Ν. στους γονείς του παλικαριού, το παιδί τους ήταν χλωμό, σκιασμένο, φοβισμένο, τρομοκρατημένο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωτοετής σπουδαστής ζαλίστηκε ακόμη και την ώρα που εξετάζονταν τη Δευτέρα στο 401 Σ.Ν. και κρίθηκε απαραίτητη τόσο η νοσηλεία του στην Καρδιολογική Κλινική, αλλά και η εξέταση του από ψυχολόγο.
Όλοι μιλούν για ένα υγιές και δυνατό παλικάρι, που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα μέχρι να περάσει την πύλη της Σχολής Ευελπίδων.Εκεί όμως έπεσε θύμα του ανεπίσημου προγράμματος εκπαίδευσης”.

Για την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων , ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης -βατραχάνθρωπος υπενθυμίζουμε για τους…λάτρεις των καψονιών- έχει διατάξει ήδη ΕΔΕ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/11/15 16:47

    Ε αμα δεν τους αρεσει να πανε σε σχολη μπαλετου και να πλαθουν κουλουρακια στο σπιτι επισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/11/15 16:48

    ΑΚΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ παληκαριου ,ΠΑΜΕ ΚΑΛΕ ΡΕ ΠΟΙΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙΟΥ ; ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΑΜΑΔΟΘΡΕΜΕΝΟΥ παληκαριου ((ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ)) ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΜΑΔΙΚΩΣ .ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΒΟΛΕΨΙΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΚΑΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ .ΕΑΝ ΤΑ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ της ΡΩΣΙΑΣ τηςΓΕΡΜΑΝΙΑΣ της ΓΑΛΛΙΑΣ της ΙΤΑΛΙΑΣ του ΙΣΡΑΗΛ του ΙΡΑΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΩΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ .ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΘΑ ΞΕΡΝΑΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ε ;ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ,ΜΑΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ .ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 74 ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΠΑΧΥ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΤΙΔΑΝΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΓΥΡΙΩΝ ; ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΑΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ .ΑΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ .ΠΗΞΑΜΕ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ .ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΑΡΕΣΚΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΣΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ .ΑΣΤΕ ΡΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ...(ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ 1ουΤΕΘ ΡΟΔΟΥ 2οςΛΟΧΟΣ 1ηΔΙΜΟΙΡΙΑ )Υ/Γ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤ ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/11/15 15:44

    ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ ΕΑΝ ΤΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΕΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/11/15 21:51

      ρε ουστ κοπρε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/11/15 22:54

      Τ ι να σου πει μωρη λουλου ,γιατι δεν εχει δικιο ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/11/15 22:56

      εθνοφυλακα καλα τουσ τα εχωσες ομως λιγα ειπες .και βγηκε και μια καμαριερα και ζηταει και εξηγησεις ..χαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/11/15 23:03

      sfugokolides ton politikon auto einai oi stratigoi . gies men ke sta tessera .500 euro eprepe na pernoun kai polla tous ine .

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/11/15 23:15

      Kαλα 3.44 εισαι μεγαλο ξεσκονοπανο ,,εχεις ξεσκονισει μεχρι και σολες ρε νουμερο μας εκανες να γελασουμε ..χοχοχιχι προυσουχη ιθνουφυλακα συ ρι που τουλμισις κι ιγραψις γι τις στρατηγους μις δικα μιρες φλακη κι στρατουδκιο ιμπρος τουρα στου πθαρχιουν θα σ διξου ιγω ,οχι πεζμι ιδω χιχιχιχοχοχοχαχαχαχα 3.44 μας εφτιαξες την βραδια χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/15 16:55

    3 44μ.μ.τρεξε και παρε ζαρτιερες και στριγκακια για τους στρατηγους σου ρε κοπριτη αφησανε να γινει σουρωτηρι η χωρα καθε ημερα οι τουρκοι τους πηδανε με τις παραβιασεις 40 χρονια τωρα .οι προδοτες πολιτικαντηδες ερχωνται και φευγουν κακην κακως οπως με το μπουρδελο της νδουλας και πασοκοδουλας οι στρατηγοι ομως μενουν και τι κανουν ; στα τεσσερα και γλυφουν τα κοπροσκυλα .και θελεις μωρη λουλου να τους εχουμε σε υποληψη αμε στάναθεμα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *