ροή ειδήσεων

ΠΡΟΤΟΥΡ: H Ρόδος στη WTM - αισιόδοξα μηνύματα για το 2016



Με ένα εντυπωσιακό τουριστικό περίπτερο που ξεχωρίζει από όλα τα περίπτερα του ΕΟΤ,...
ο ΠΡΟΤΟΥΡ επιδίωξε φέτος να πρωτοπορήσει στην τουριστική προβολή της Ρόδου.

Το περίπτερο της Ρόδου, βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση της έκθεσης, με εμβαδόν 125 τ. μ και επιπλέον 45 τ. μ στον δεύτερο όροφο στον οποίο έχουν τη δυνατότητα να δέχονται τα ραντεβού τους για το κλείσιμο των συμβάσεων οι πράκτορες και οι ξενοδόχοι, επισκέφτηκαν ήδη η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτριος Τρυφωνόπουλος.

Ιδιαιτέρως θετικά μηνύματα προκύπτουν από την αγγλική αγορά για την τουριστική σεζόν του 2016 από τις πρώτες ενδείξεις που δίνει η τουριστική Έκθεση του Λονδίνου World Travel Market που άνοιξε τη Δευτέρα τις πύλες της.

Κατά την δεύτερη μέρα λειτουργίας της που είναι ανοιχτή και για το κοινό, το περίπτερο της Ρόδου προσέλκυσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ενώ πράκτορες και ξενοδόχοι του νησιού που βρίσκονται στο Λονδίνο για τη σύναψη συμβάσεων, δηλώνουν ήδη σχετική ικανοποίηση.

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, οικοδεσπότης του περιπτέρου στο οποίο χτυπά αυτές τις ημέρες η καρδιά του νησιού στην αγγλική πρωτεύουσα, έκανε λόγο για θετικά μηνύματα που αφήνουν περιθώρια για αισιοδοξία η οποία προκύπτει κι από το γεγονός ότι υπάρχει περαιτέρω διευκόλυνση του τραπεζικού συστήματος σε σχέση με τη σεζόν που έκλεισε.

«Καμία επανάπαυση, αντίθετα δουλειά και κυνήγι προς την κατεύθυνση της σύναψης των συμβάσεων με τις καλύτερες δυνατές τιμές, συνέστησε ο δήμαρχος τονίζοντας ότι κινούνται με επαγγελματισμό οι πράκτορες και οι ξενοδόχοι του νησιού.

Τις επαφές και τις συναντήσεις της στην τουριστική Έκθεση του Λονδίνου συνεχίζει επίσης η αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Ρόδου κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Αντώνης Καμπουράκης, αλλά και ο νέος διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ Γιώργος Δρακόπουλος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *