ροή ειδήσεων

Πτήσεις για Κέρκυρα και Σαντορίνη από τη Lufthansa, δεύτερη πτήση για Ρόδο από τη Germania


Θετικές διαγράφονται οι προοπτικές για τα ταξίδια των Γερμανών και το 2016,... γι αυτό οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στη γερμανική αγορά, προσθέτουν επιπλέον δρομολόγια.

Για την Ελλάδα, η Lufthansa γνωστοποίησε ότι θε ξεκινήσει πτήσεις από το Μόναχο προς την Κέρκυρα και τη Σαντορίνη το επόμενο καλοκαίρι και από τα μέσα Μαίου έως τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ η Germania προσθέτει δεύτερη πτήση την εβδομάδα από Αμβούργο προς Ρόδο.

Δηλώσεις Σπύρου Γαλιατσάτου

Σχολιάζοντας την πτήση προς Κέρκυρα της Lufthansa, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ιονίων Νήσων Σπύρος Γαλιατσάτος, αναφέρει:

"Οι επιδόσεις των Ιονίων Νήσων στην τουριστική επισκεψιμότητα κατά το 2015 (παρά τις γνωστές αντιξοότητες), όσον και οι προκρατήσεις για το 2016, "μαγνητίζουν" την τουριστική αγορά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο η αύξηση των προγραμμάτων των Tour Operator για το 2016 και κατ επέκταση η αύξηση των αεροπορικών θέσεων, ούτε το γεγονός της αύξησης των πτήσεων της Rynair, της British Airways, κλπ.

Σε επιβεβαίωση των παραπάνω, ήλθε η ανακοίνωση της έναρξης των πτήσεων και από την Lufthansa από Μόναχο - Κέρκυρα – Μόναχο".

Σχετικά ο ΕΟΤ Γερμανίας έστειλε την ακόλουθη επιστολή στον κ.Γαλιατσάτο:

"Αξιότιμε κ. Γαλιατσάτο,
Σας πληροφορούμε ότι η αεροπορική εταιρεία Lufthansa μας γνωστοποίησε τη δρομολόγηση της κάτωθι νέας απευθείας σύνδεσης "Μόναχο - Κέρκυρα", η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Μαϊου 2016:

MUC-CFU 0645-0940 (local time)
CFU-MUC 1045-1145 (local time)
Η απόφαση της δρομολόγησης της εν λόγω πτήσης ελήφθη στο πλαίσιο της διεύρυνσης του δικτύου της Lufthansa σε νέους, δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς και λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία που έθεσε στη διάθεση του Γραφείου μας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, κατόπιν σχετικού αιτήματος.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας."

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *