ροή ειδήσεων

Με Μανιά, ΠΑΣ μπροστά! (vid)


Πρωταγωνιστής του ΠΑΣ ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ροδίτης Μιχάλης Μανιάς,... ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων, οδηγώντας τους εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση των τριών βαθμών, απέναντι στους νησιώτες που παραμένουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ξεκίνησε με... μουρμούρες, καθώς μόλις στο 1’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με έναν πρώην παίκτη του ΠΑΣΔ, τον Φώτη Γεωργίου, όμως το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο διαιτητής Καραντώνης θεώρησε πως υπήρχε οφ σάιντ. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, φώναζαν πως η μπάλα έφτασε στον Γεωργίου έπειτα από παρέμβαση παίκτη του ΠΑΣ.

Στο 7’ ο ΠΑΣ πήρε προβάδισμα με τον Μανιά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των νησιωτών, βγήκε τετ-α-τετ με τον Χογκ και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στο 15’ ο Μαλτέζος τερματοφύλακας της Καλλονής έδιωξε τη μπάλα με γροθιές έπειτα από σουτ του Τζημόπουλου, ενώ στο 21’ ο Χογκ αντέδρασε και πάλι εντυπωσιακά, όταν έσωσε παρολίγον αυτογκόλ του Αναστασόπουλου.

ΟΙ Γιαννιώτες έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ στο 55’, όταν από σέντρα του Ναδάλες ο Ακόστα έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Χογκ.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 64’ Ο Μπαργκάν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο Βελλίδης έμεινε άγαλμα κι έτσι έγινε το 1-1. Η ισοπαλία, όμως, έμεινε για λίγα λεπτά, καθώς στο 79’ ο Τσάβες έπιασε την κεφαλιά, ο Χογκ επενέβη, όμως η μπάλα στρώθηκε στον Μανιά κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 2-1.

Το… τελειωτικό «χτύπημα» για τον Καλλονή ήρθε στο 84’, όταν ο Ουκά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 7’, 79’ Μανιάς – 64’ Μπαργκάν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης (Ημαθίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 29’ Ναδάλες, 40’ Μιχαήλ, 55’ Τζημόπουλος, 80’ Καρανίκας – 13’ Κεϊτά, 26’ Μπαργκάν, 57’ Ούκα, 80’ Μανούσος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 84’ Ούκα

ΔΟΚΑΡΙΑ: 55’ Ακόστα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς (82’ Γιάκος), Κοζορώνης (75’ Γαρουφαλιάς), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς, Καρανίας, Τσάβες (91’ Ηλιάδης), Ναδάλες.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Σπυρόπουλος (70’ Αντέτζο), Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (60’ Γιορέντε), Καλτσάς, Κεϊτά, Σάμπα (78’ Κλαντρούμπσκι), Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *