ροή ειδήσεων

Ρόδος: Νοσηλεύτρια αποπλάνησε 14χρονο μέσω facebook-Ταξίδεψε για να συνουσιαστούν!


Απίστευτη υπόθεση διαδικτυακής αποπλάνησης ανηλίκου...
​​Mια απίστευτη υπόθεση διαδικτυακής αποπλάνησης ανηλίκου από μια νοσηλεύτρια μέσω Facebook, θα απασχολήσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Η νοσηλεύτρια αφού φλέρταρε με τον ανήλικο μέσω του facebook κι αφού φέρεται να τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, ταξίδεψε από την Αθήνα σε ακριτικό νησί της Δωδ/σου, όπου διαμένει και ήλθε σε συνουσία μαζί του.

Το περιστατικό πληροφορήθηκε η μητέρα του ανήλικου, που κίνησε τη διαδικασία για την δίωξη της νοσηλεύτριας.

Το παιδί ηλικίας 14 ετών, μέσω του facebook, απέκτησε επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.

Από τότε που γνωρίστηκε με την νοσηλεύτρια, όπως υποστήριξε η μητέρα του, άλλαξε η συμπεριφορά του προς την ίδια και τον πατέρα του, τους φερόταν άσχημα, τους αντιμιλούσε και δεν δεχόταν τις συμβουλές και τις συστάσεις τους.

Ενώ ήταν άριστος μαθητής, μειώθηκαν στην πορεία σημαντικά οι επιδόσεις του στο σχολείο. Η μητέρα απεκάλυψε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, του έκανε ασελγείς προτάσεις, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια αυτού στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.

Στις 23 Ιανουαρίου 2013 η νοσηλεύτρια πήγε στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και στις 24 Ιανουαρίου 2013 τον συνάντησε και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Η μητέρα διαπίστωσε την συνάντηση, τηλεφώνησε στη νοσηλεύτρια και της ζήτησε να διακόψει μαζί του, λέγοντάς της ότι είναι ανήλικος.

Η νοσηλεύτρια φέρεται αρχικά να υπάκουσε και να αναχώρησε με πλοίο από το νησί αλλά στην πορεία συνέχισε να συνομιλεί μαζί του, μέσω του διαδικτύου αλλά και μέσω τηλεφώνου.

Η μητέρα φέρεται να είχε κι άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της η οποία δήλωσε ότι δεν πίστευε ότι ο γιός της ήταν ανήλικος και ότι θα συνέχιζε να έχει επαφές μαζί του!


Πηγή : dimokratiki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *