ροή ειδήσεων

ΔΥΟ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ για την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην Ρόδο – Ανοίγει άμεσα της Ιξιάς


Με δύο νέα καταστήματα επεκτείνεται η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, στην Ρόδο...
Το ένα στην Ιξιά επί της λεωφόρου Ηρακλειδών, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία μετά τις 15 Δεκεμβρίου 2015 ενώ το άλλο, μέσα στο 2016 και θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ρόδου.

Το κατάστημα στην Ιξιά όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες, είναι εμβαδού περίπου 1.200 τ.μ. ενώ στην πόλη της Ρόδου έχει βρεθεί ακίνητο.
Όπως είναι γνωστό λειτουργούν ήδη δύο πολυκαταστήματα επί της λεωφόρου Ρόδου – Λίνδου και επί της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας.
Η λειτουργία αυτή αναμένεται να δώσει πολλές νέες θέσεις εργασίας.

Η αλυσίδα συνεχίζει ένα φιλόδοξο πλάνο ανακαινίσεων μεγάλων καταστημάτων, φέρνοντας μια εντελώς νέα αισθητική στον κλάδο των super market, ανανεώνοντας με αυτό τον τρόπο τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Παράλληλα, η εταιρεία εφαρμόζει ανεπηρέαστα την επιχειρηματική της στρατηγική που έχει έως τώρα οδηγήσει σε υγιή επέκταση του δικτύου της και σε αύξηση του μεριδίου της στην αγορά.

Για το 2014 οι συνολικές επενδύσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος έφτασαν τα 80 εκατ. ευρώ, υψηλότερες κατά 5 εκατ. ευρώ από τις αρχικές εκτιμήσεις της διοικητικής ομάδας που είχε ανακοινώσει επενδύσεις 75 εκατ. ευρώ.

Έτσι και για το 2015 οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επενδύσεις ύψους αυξημένες κατά 20% σε σχέση με το 2014 (+16 εκατ. ευρώ).
Ωστόσο με βάση την φετινή πορεία των επενδύσεων η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι τελικά το επενδυτικό πρόγραμμα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ. Έτσι οι συνολικές επενδύσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος για την διετία 2014 – 2015 θα διαμορφωθούν στο ποσό των 180 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι στην τριετία (2011 – 2013) οι επενδύσεις της αλυσίδας διαμορφώθηκαν μεταξύ των 300 εκατ. και 350 εκατ. ευρώ.

Σήμερα το δίκτυο της εταιρείας αριθμεί συνολικά 306 καταστήματα αφού μέσα στο 2014 έχουν ήδη προστεθεί 27 καταστήματα, 19 ιδιόκτητα και 8 franchise. Επίσης μέσα στο 2014 ανακαινίστηκαν 11 ακόμη καταστήματα, ενώ έχει προγραμματιστεί η ανακαίνιση ακόμη 2 καταστημάτων έως το τέλος του έτους.

Σημαντική είναι και η συνεισφορά της ΑΒ Βασιλόπουλος σε νέες θέσεις εργασίας καθώς από την έναρξη του 2013 έως και τον Ιούνιο του 2014 δημιουργήθηκαν 1.565 νέες θέσεις. Οι 572 από αυτές αντιστοιχούν μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2014 φθάνοντας το σύνολο των εργαζομένων στον όμιλο στους 11.408.

Στο τέλος μάλιστα του 2015, η αλυσίδα super market ΑΒ Βασιλόπουλος εκτιμά ότι θα έχει αυξήσει το προσωπικό της κατά 1.300 τουλάχιστον φθάνοντας έτσι συνολικά τον αριθμό των εργαζομένων που εργάζονται στην αλυσίδα στους 13.000 εργαζομένους. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι στην διάρκεια της κρίσης η εταιρεία δεν προχώρησε σε περικοπές των μισθών, ούτε φυσικά και σε απολύσεις στο προσωπικό της.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο τζίρος της αλυσίδας σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος την περασμένη χρονιά, η οποία και το 2015 συνεχίζει την επέκτασή της στην ελληνική αγορά, ανήλθε στα 1,8 δισ. ευρώ.


http://aegeantoday.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/12/15 11:52

    ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/12/15 14:40

      Μακάρι να ανοίξει ο Παναγιωτάς κατάστημα και στην πόλη της Ρόδου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *