ροή ειδήσεων

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ… ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ! – Έγγραφο του ΥΠΕΣ στους δημάρχους!!!!


Η κυβέρνηση προωθεί μια ακόμη μεγάλη καινοτομία για τη χώρα.... Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών προς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα μπορούν να προσλαμβάνουν αντιρρησίες συνείδησης εναλλακτικής υπηρεσίας. Δηλαδή, δήμοι και Περιφέρειες μπορούν να απασχολήσουν σε θέσεις φορέων τους άτομα τα οποία αναγνωρίζονται ως αντιρρησίες συνείδησης (αρνούνται να εκπληρώσουν στρατιωτικές υποχρεώσεις επικαλούμενοι θρησκευτικές ή ιδεολογικές πεποιθήσεις). Οι φορείς πρέπει, μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2015, να δηλώσουν τη βούληση να απασχολήσουν κατά το επόμενο έτος άτομα που δικαιούνται να εκπληρώσουν εναλλακτική θητεία, καθώς και τα καθήκοντα που θα ασκούν.

Και σα να μην έφτανε αυτό θα τους καταβάλλεται ως αντίτιμο χρηματικό ποσό ίσο με το ποσό που διατίθεται για τη σίτιση, τη στέγαση, την ένδυση και τις μετακινήσεις των οπλιτών, το ύψος του οποίου είναι 223,53 ευρώ μηνιαίως. Αν, λοιπόν, ο ΟΤΑ δεν μπορεί να παράσχει στους αντιρρησίες συνείδησης στέγη και τροφή, θα πρέπει να δηλώσει ότι θα τους καταβληθεί μισθός, για τον οποίο, όπως προκύπτει από σχετική βεβαίωση της οικονομικής του υπηρεσίας, έχουν προβλεφθεί ή πρόκειται να προβλεφθούν σχετικές πιστώσεις στον αντίστοιχο ετήσιο προϋπολογισμό του.

Κάποιος λοιπόν νέος που δεν γουστάρει τον στρατό, θα δηλώνει αντιρρησίας συνείδησης και θα πηγαίνει στο δήμο ή την περιφέρεια να εργάζεται παίρνοντας και μισθό.

Έτσι και οι δύο θα είναι κερδισμένοι. Και οι νέοι που δεν θα βάζουν το χακί και οι φορείς που θα καλύπτουν τις κενές θέσεις τους με χαμηλά αμειβόμενους εργαζόμενους.

Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα πηγαίνει στο στρατό αν έχει αυτή την εναλλακτική; Θα διαλυθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις ή όχι αν ανοίγει κερκόπορτα για να μην κάνει κανείς τη θητεία του;

Η… εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ πάει να διαλύσει τα πάντα. Αφού άνοιξε τα σύνορα στο όνομα του δήθεν ανθρωπισμού, αφού αγκάλιασε τους μπαχαλάκηδες και κυνηγάει τους αστυνομικούς που ρίχνουν καμιά ροπαλιά παραπάνω στους τρελαμένους των Εξαρχείων, τώρα διαλύει και τον στρατό.

Μπράβο τους. Ο… πατριώτης και δεξιός Πάνος τι λέει γι’ αυτό;

antinews

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *