ροή ειδήσεων

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γκιρτζίκης στη Ρόδο


Στη Ρόδο βρέθηκε την Τρίτη 8-12-2015 ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης,... φιλοξενούμενος από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του o κ. Γκιρτζίκης μετέβη στο υπό κατασκευή Ενωσιακό γήπεδο στην περιοχή ΤΣΑΪΡΙ, μαζί τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ρόδου Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Νικολή. Αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη του έργου έδωσε συγχαρητήρια για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό με τον οποίον κινήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο καταστατικό της Ένωσης, να επιτευχθεί η χρηματοδότηση και να ξεκινήσει το έργο. Επίσης έγινε επίσκεψη στο υπό κατασκευήν γήπεδο της ΧΑΛΚΗΣ.

Συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της ΕΠΣΔ, ο κ. Γκιρτζίκης συναντήθηκε ακόμη με τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιακο, καθώς και με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημαρκο, με τους οποίους συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, με κυριότερο αυτό των μετακινήσεων. Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη που παρέχουν στο ποδόσφαιρο.

Στη συνέχεια ο κ. Γκιρτζίκης επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Εκεί είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους σωματείων, όπως ο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, σωματεία που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, εκπροσώπους του γυναικείου ποδοσφαίρου, διαιτητές και παρατηρητές και έγινε αποδέκτης των προβλημάτων του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση από τους επικεφαλής των Επιτροπών, που αναφέρθηκαν σε θέματα της αρμοδιότητάς τους. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφωτης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Γκιρτζίκη για την παρουσία του, καθώς για πρώτη φορά Πρόεδρος της ΕΠΟ παρίσταται σε συνεδρίαση Δ.Σ., και για τη στήριξη που παρέχει μέχρι σήμερα, προχώρησε σε απολογισμό δράσης του 2015 και αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες που θα πάρει το 2016, ζητώντας την αρωγή του προέδρου της ΕΠΟ.

Ο κ. Γκιρτζίκης ευχαρίστησε για τη θερμή φιλοξενία, συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για τις πρωτοποριακές ενέργειες, για την κατασκευή Ενωσιακού γηπέδου και την πολυσχιδή δράση τους και δεσμεύτηκε να σταθεί στο πλευρό της Ένωσης στα επόμενα βήματά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι επέλεξε την ακριτική Ρόδο για να ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις εκλογές του 2016.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *