ροή ειδήσεων

Λιάνη: Ο Γιώργος Παπανδρέου γύρισε από το Χάρβαρντ ως εντολοδόχος των ΗΠΑ [ΒΙΝΤΕΟ]


Νέα πυρά κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε η Δήμητρα Λιάνη, μιλώντας στο Μega, για το νέο της βιβλίο για τον Ανδρέα...
«Γύρισε από το Χάρβαρντ ένας άλλος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που μπήκε σε μια διατεταγμένη υπηρεσία., Επέστρεψε εντολοδόχος αμερικάνικων υπηρεσιών. Πέρασε στην αντίπερα όχθη από τον πάτερα του», είπε συγκεκριμένα η σύζυγος του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό ο Ανδρέας Παπανδρέου το διαπίστωσε «παίρνοντας το non paper τις μέρες που είχε βγει από το Ωνάσειο, πηγαίνοντάς τον πίσω πραγματικά στην υγεία του και στεναχωρώντας τον πάρα πολύ», πρόσθεσε. «Για έναν πατέρα είναι πικρό να συνειδητοποιεί, σε μια ευαίσθητη καμπή της υγείας του, ότι ο γιος του όχι μόνο τον αμφισβητεί, αλλά περνάει και στην αντίπερα όχθη», είπε η Δήμητρα Λιανή Παπανδρέου.

Από την κριτική της δεν ξέφυγε και ο Αλέξης Τσίπρας που πολλοί τον παρουσιάζουν ως τον νέο Ανδρέα Παπανδρέου. «Μπορεί να προσπαθεί να μιμηθεί κάποια εξωτερικά γνωρίσματα, όπως στιλ, κίνηση και φωνή, αλλά αυτό δεν μπορεί να έχει εθνική υπόσταση», σημείωσε.

Στην ερώτηση αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη απάντησε κατηγορηματικά «όχι», λέγοντας πως «ο Παπανδρέου ήταν μοναδικό φαινόμενο».

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *