ροή ειδήσεων

Αποφασίστηκε ομόφωνα από το Τοπικό Συμβούλιο της Ρόδου η απομάκρυνση των Ρομά από το Καρνάγιο

Ομόφωνα ψηφίστηκε από το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Ρόδου... η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την άμεση απομάκρυνση των ΡΟΜΑ από το χώρο του Καρνάγιου και ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για την απομάκρυνσή τους με πρώτιστη επιλογή την εγκατάστασή τους σε σπίτια.

Για τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής καθώς και τις εργασίες καθαρισμού που είναι σε πλήρη εξέλιξη από ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε το έργο με τη συνδρομή του δήμου, ενημέρωσε ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος τονίζοντας για μία ακόμη φορά την απόφασή του το χρονίζον πρόβλημα να βρει τη λύση του.

Στην ίδια συνεδρίαση η Δημοτική Ενότητα Ρόδου κατέθεσε την πρότασή της για τη μετατροπή της Πλατείας Γοργοποτάμου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως σε Περιβαλλοντικό Πάρκο.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου κ. Μίλτος Παγκάς στόχος είναι η δημιουργία χώρων πρασίνου στο κέντρο της πόλης, προοπτική που θα ξεκινήσει να επιτυγχάνεται με τη δημιουργία Περιβαλλοντικού Πάρκου που θα προβλέπει τη χρήση παιδότοπου, σημείων ανακύκλωσης ενώ μικρός χώρος θα διαμορφωθεί και για τη στάθμευση των αυτοκινήτων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *