ροή ειδήσεων

Τούρκος αξιωματούχος θα «επιθεωρήσει» μονάδες του ελληνικού Στρατού!

Ο Τούρκος Ταξίαρχος Numan Yediyldiz θα «επιθεωρήσει» μονάδες του ελληνικού Στρατού... τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, όπως εξηγούν ελληνικές πηγές, καθώς είναι οΔιοικητής της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South Eastern Europe Brigade – SEEBRIG).

Οι μονάδες του Στρατού Ξηράς που θα επισκεφτεί προβλέπεται να υποστηρίξουν την Ταξιαρχία σε περίπτωση πλήρους ενεργοποίησής της (affiliated units), καθώς και στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕEΥΕ) και στο NRDC-GR.

Επισκέψεις τέτοιου είδους όπως λένε οι ίδιες πηγές προβλέπεται να πραγματοποιούνται από τους εκάστοτε Διοικητές της Ταξιαρχίας σε υποστηρίζουσες μονάδες των κρατών – μελών. Ήδη τον προηγούμενο μήνα ο Διοικητής της SEEBRIG επισκέφθηκε «affiliated» στη SEEBRIG μονάδες, των Σκοπίων, ενώ το πρόγραμμα επισκέψεων για το επόμενο έτος περιλαμβάνει αντίστοιχες επισκέψεις στην Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο του 2016, σύμφωνα με το paraskhnio.gr.

Η Ελλάδα παρέχει από τον Ιούνιο 2011, υποστήριξη φιλοξενούντος Έθνους στην SEEBRIG, το Στρατηγείο της οποίας εδρεύει στον Τύρναβο όπου προβλέπεται να παραμείνει μέχρι το 2017 και στη συνέχεια θα μετεγκασταθεί στη Βουλγαρία. Σημειώνεται πως η έδρα του Στρατηγείου καθώς και η Διοίκηση της Ταξιαρχίας εναλλάσσονται κυκλικά μεταξύ των κρατών – μελών της (Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, Σκόπια, Ρουμανία και Τουρκία).




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/12/15 09:39

    χαχαχαχαχαχα!!γεια σου τσιπρα μπολντοζα!!χαχαχαχα!!γεια σου ρε καμενε αντρακι!!χαχαχαχαχαχα!γεια σας ρε συριζεοι ελληναρες!χαχαχαχαχαχαχα!βαλατε τα γιασουφακια να σας κανουν επιθεωρηση!!!χαχαχαχα!τι ωραια παρασταση που δινετε στον κοσμο!χαχαχαχα!!!!ενα σειζη θελετε να σας καθαρισει μια και καλη τομαρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *