ροή ειδήσεων

Νέα καταστήματα για την Electronet


Τα νέα καταστήματα βρίσκονται σε Ρόδο, Αλόννησο και Κάρπαθο...

Το δίκτυο της συνεχίζει να αναπτύσσει, παρά την κρίση και τη σημαντική συρρίκνωση της κατανάλωσης η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Electronet, η οποία προχωρά, επίσης, και στην παροχή νέων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και τα μέλη της.

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα ανακοίνωσε την προσθήκη άλλων τριών νέων καταστημάτων στο δίκτυο της με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός τους να φθάνει στα 81 με μεγάλη διασπορά σε όλη τη χώρα. Τα νέα καταστήματα βρίσκονται σε Ρόδο, Αλόννησο και Κάρπαθο, ενώ, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το σημαντικότερο είναι πως η γεωγραφική κατανομή των καταστημάτων είναι τέτοια που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Όσον αφορά την πορεία του 2015, η εκτίμηση είναι πως θα κινηθεί σε επίπεδα ανάλογα με αυτά του 2014, παρά το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε η αγορά από τα capital controls, ενώ αναμένεται και η φετινή χρήση να είναι κερδοφόρα με τον δανεισμό να παραμένει μηδενικός. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Electronet είναι η μοναδική από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, η οποία σε όλη την διάρκεια της κρίσης, παρουσιάζει κέρδη.

Ακόμη, η Electronet ανακοίνωσε ότι ήλθε σε συμφωνία με την εταιρεία RBS η οποία ειδικεύεται στην διάθεση ταμειακών συστημάτων, προσφέροντας τη δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών σε καταστήματα της Electronet. Το σύστημα ονομάζεται i-bank Simple Pay Spot και αφορά συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Τράπεζας και της RBS.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *