ροή ειδήσεων

Γεωμαγνητική καταιγίδα κατηγορίας G2 σε πλήρη εξέλιξη

γεωμαγνητική καταιγίδα που εδώ και τρεις περίπου ώρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,... είναι αποτέλεσμα των δύο ηλιακών εκρήξεων (cme) που σημειώθηκαν την Tετάρτη το βράδυ.

Όπως ανακοίνωσε η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ωκεανίας Ατμόσφαιρας(NOAA), η γεωμαγνητική καταιγίδα είναι από τις πλέον ισχυρές που έχουν παρατηρηθεί φέτος (G2 κατηγορίας), όπου υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενα τα δίκτυα ηλεκτρισμού και τηλεπικοινωνιών να υποστούν τοπικές βλάβες.

Εκτιμάται από τους ειδικούς ότι τα gps στις βόρειες χώρες θα υποστούν ολιγόωρες διακοπές λειτουργίας και σίγουρα μέχρι το πρωί της Κυριακής θα παρουσιάζουν συχνές απώλειες σήματος.


Η χώρα μας καθ΄όλη τη διάρκεια του φαινομένου θα βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά, οπότε θεωρούμε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

Οι sky wachers του Βορείου Ημισφαιρίου να έχουν αν χείρας της φωτογραφικές μηχανές για το Βόρειο Σέλλας θα μας δώσει καταπληκτικές φωτογραφίες – εξωκοσμικές θα έλεγα και ολίγον τρομακτικές…

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι οι έχοντες ευαισθησίες και ροπή προς τους πονοκεφάλους θα αντιμετωπίσουν τα συνήθη προβληματάκια τους μέχρι το πρωί της Κυριακής.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *