ροή ειδήσεων

Raynair: Τα νέα δρομολόγια...και το παράπονο


Απελευθερώνει θέσεις με 9,99 ευρώ για ταξίδια τον Ιανουάριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 17/12...


Πέντε νέα δρομολόγια ανακοίνωσε πως θα προσφέρει η γνωστή αεροπορική Ryanair με φόντο το ενισχυμένο καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2016. Συγκεκριμένα πρόκειται για διαδρομές από Αθήνα προς Βουκουρέστι, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονο ενώ στο πρόγραμμα μπαίνουν και περισσότερες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Σαντορίνη. Ως εκ τούτου, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 περιλαμβάνει σε σύνολο 19 δρομολόγια (συμπεριλαμβάνοντας και τα νέα δρομολόγια προς Βερολίνο και Δουβλίνο) συμβάλλοντας στην διακίνηση 3.4 εκατ. επιβατών και στην στήριξη 2,550 παράπλευρων θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Από την άλλη πλευρά, η Ryanair φέρεται έτοιμη για επέκταση των δραστηριοτήτων της, χωρίς όμως να μπορεί να βρει ακόμα πρόσφορο έδαφος. Όπως σημείωσε ο εμπορικός διευθυντής David O’Brien η εταιρία επιθυμεί να βάλει και άλλες πτήσεις σε περιφερειακά αεροδρόμια, όμως η ΥΠΑ δεν της παρέχει επιπλέον χωρητικότητα.

Μάλιστα προχώρησε σε μια επιπλέον αποκάλυψη, λέγοντας πως η αεροπορική έχει προβεί σε σχετικό αίτημα να χρηματοδοτήσει ένα νέο ραντάρ στο αεροδρόμιο των Χανίων (με σκοπό την αύξηση των μετακινήσεων) και με αντάλλαγμα την απαλλαγή των φόρων για ένα έτος, όμως δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.

Αναφορικά με τις ιδιωτικοποιήσεις των περιφερειακών αεροδρομίων ο κ. O' Brien σημείωσε πως ο καλύτερος πλειοδότης είναι αυτός που εγγυάται την μεγαλύτερη επιβατική κίνηση, και όχι απλώς τα περισσότερα χρήματα. Γενικότερα, όπως είπε, με κάποιες βελτιώσεις η χώρα θα μπορούσε να εξυπηρετεί περισσότερες πτήσεις και ταξιδιώτες.

Στην ομιλία του επεσήμανε μεταξύ άλλων:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε 5 νέα δρομολόγια από Αθήνα προς: Βουκουρέστι, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονο καθώς και περισσότερες πτήσεις προς: Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Σαντορίνη, ενόψει του σημαντικά ενισχυμένου καλοκαιρινού προγράμματος για το 2016, με 19 δρομολόγια σε σύνολο (συμπεριλαμβάνοντας το Βερολίνο και το Δουβλίνο), συμβάλλοντας στην διακίνηση 3.4 εκατομμυρίων επιβατών ανά έτος και στην στήριξη 2,550 παράπλευρων θέσεων εργασίας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η Ελλάδα είναι μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη αγορά για την Ryanair, και ευελπιστούμε σε περαιτέρω αύξηση των δρομολογίων μας, καθώς και στην ανάπτυξη της επιβατικής κίνησης και του τουρισμού, ενώ εξακολουθούμε να συνδέουμε την Ελλάδα με τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα όπως τις Βρυξέλλες, το Λονδίνο και το Μιλάνο, καθιστώντας την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για business ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Για να γιορτάσουμε το σημαντικά ενισχυμένο δίκτυο μας από την Ελληνική πρωτεύουσα, απελευθερώνουμε θέσεις από μόνο 9.99€, για ταξίδια τον Ιανουάριο διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17 Δεκεμβρίου). Καθώς οι συγκεκριμένες θέσεις χαμηλού κόστους θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com, άμεσα, ώστε να μη χάσουν αυτήν την μοναδική προσφορά.”

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της Αθήνας για την Ryanair θα προσφέρει το καλοκαίρι του 2016:

-5 αεροσκάφη στην βάση (επένδυση 500 εκ. δολαρίων)

-7 νέα δρομολόγια: Βερολίνο, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονος

-19 δρομολόγια σε σύνολο

-Περισσότερες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη (6 σε 7 καθημερινές), Ρόδο (1 σε 2 καθημερινές) και Σαντορίνη (2 σε 3 καθημερινές)

-3.4 εκατομμύρια πελάτες ανά έτος

-2,550 παράπλευρες θέσεις εργασίας ανά έτος 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/12/15 20:12

    Η Ryanair θελει να βαλει κι αλλα δρομολογια και σε καλυτερες ωρες ΟΜΩΣ η ΥΠΑ ειναι το πουτανακι της AEGEAN και του Βασιλακη γι αυτο δεν δινει αδεια για περισσοτερα δρομολογια ή δρομολογια σε καλυτερες ωρες στην RYANAIR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *